Restauranter i nærheten av Highway 101 South San Francisco

December 6 by admin

I Nord-California, Highway 101 fungerer som en stor rute som forbinder byen San Francisco for å sørover byer som San Jose og Los Angeles. Også kalt Bayshore Freeway, går motorveien gjennom mange lokalsamfunn sør for San Francisco, inkludert noen som har høyt rangerte restauranter. Ligger innen tre miles av Highway 101, disse etablissementene har retter fra en variert blanding av regioner, inkludert fransk, marokkanske og japansk mat.

Sakae Sushi & Grill

Sakae Sushi & Grill opprinnelig åpnet i januar 1995 og flyttet til sin beliggenhet ca en mil fra riksvei 101 i byen Burlingame i mai 2009. En favoritt av de lokale japansk-amerikanske samfunnet, restauranten holdt Zagat rangeringer av "ekstraordinær til perfeksjon" for sin mat og "god til meget god" for sin service og innredning fra september 2010. Sushi er spesialitet av huset med mange av de valgene importert fersk fra Japan. En à la carte-meny er tilgjengelig, samt to forskjellige kombinasjonsretter som har et utvalg av 10 til 12 valg. Baren spesialiserer seg på skyld og tilbyr 30 til 50 valg hver kveld samt flyreiser som lar diners å smake på tre forskjellige typer av japansk ånd. Sakae Sushi & Grill serverer lunsj mandag til lørdag og middag hver kveld. Bestillinger er ikke nødvendig. Casual antrekk er hensiktsmessig. Restauranten har karaoke regelmessig.

Sakae Sushi & Grill
243 California Drive
Burlingame, CA 94010
650-348-4064
sakaesushi.com

Baume

Etablert i januar 2010, er Baume i Palo Alto, mindre enn 2,5 miles fra riksvei 101. Restauranten holdt Zagat rangeringer av "ekstraordinær til perfeksjon" for sin mat, innredning og service fra september 2010. Celebrity kokken Bruno Chemel forbereder en annen smaksprøver meny for hvert bord nattlig basert på hva lokale og importerte råvarer som er tilgjengelige frisk den dagen. Kjøkkenet er fransk med elementer som trøfler, abalone, gress-matet biff, foie gras, lekkasjer og svarte oppdrag fiken. Den multi-kurset smaker menyer er tilgjengelig med eller uten vin sammenkobling å kompliment hver tallerken. Restauranten har en full bar og spesialiserer seg på cocktails som Baumetini, sake pyntet med kaviar. Baume serverer lunsj på fredager bare og middags onsdager gjennom søndager. Restauranten stenger hver mandag og tirsdager. Reservasjoner er sterkt anbefalt fordi restauranten tilbyr bare to sitteplasser hver natt med plass fyller raskt; reservasjoner er tatt både online via telefon. Business casual antrekk er normen.

Baume
201 S. California Ave.
Palo Alto, CA 94306
650-328-8899
baumerestaurant.com

Il Postale

Il Postale er i Sunnyvale, rundt 2,5 miles fra Highway 101, i det som var opprinnelig byens postkontor. Etableringen åpnet i august 1995 og holdt Zagat rangeringer av "svært god til utmerket" for sin mat og service og "god til meget god" for sin innredning fra september 2010. Restauranten spesialiserer seg på italiensk mat med huset-laget ravioli og biff braciole blant de utvalgte forrettene. Vinkartet består av mer enn 60 valg, med fokus primært på italienske og Californian årganger. Il Postale serverer lunsj på hverdager og middag hver kveld. Reservasjoner er kun tatt for grupper på fem eller flere, og en vente er mulig for en tabell under peak middag time i helgene. Når overfylt, kan restauranten være svært støyende så har tenkt å holde lunsj eller middag møte på av timer. Casual antrekk er akseptabelt. En barnemeny er tilgjengelig, og restauranten har uteservering i fint vær.

Il Postale
127 W. Washington Ave.
Sunnyvale, CA 94086
408-733-9600
ilpostale.com

Related Posts