Restauranter i nærheten av Hightstown, New Jersey

July 2 by admin

New Jersey ligger i Mercer County og omgitt av East Windsor Township, Highstown, er ca 10 til 15 minutter fra New Jersey Turnpike. Lokale restauranter spenner fra Middelhavet kafeer til sjømat og biff hus. Restaurant steder er enten direkte i Hightstown eller noen få minutter inn i East Windsor Township.

Americana Diner & Lounge

The Americana Diner & Lounge er en 1950-inspirert servering etablering med en tilknyttet bar og salong. Som en del av Americana Hospitality Group, kan gjester også plukke opp en catering meny for spesielle arrangementer. Kafeen serverer frokost, brunsj, lunsj, middag og desserter. Frokost og lunsj har et bredt spekter av koffeinholdige drikker, frokostblandinger, egg, sandwicher, salater og hovedretter. Alkoholholdige drikker kan bestilles i kafeen og middagsmenyen har en liten vinliste. Som i 2010, den gjennomsnittlige kostnaden for en hovedrett under middagen var ca $ 16. For diners på et budsjett, middagsmenyen inneholder også burgere og sandwicher som gjennomsnitt ca $ 10.

Basil Legends

Basil Legends, som ligger ved East Windsor dagens Inn, er en middelhavsrestaurant som spesialiserer seg på lam. Deres lam - matet fra en helt vegetarisk kosthold - er enten amerikansk hevet eller importert fra New Zealand. Basil lunsjmeny er tilgjengelig tirsdag til fredag ​​24:00-14:00 og inkluderer forretter, smørbrød, salater, pasta og hovedretter. I 2010 var den gjennomsnittlige kostnaden for en lunsj Tree var ca $ 14. Alle forrettene kommer med suppe eller salat, brød, en frisk grønnsak medley og kafeen valg av hvitløk knuste poteter eller safran ris. Middagsmenyen er mer omfattende enn lunsjmeny med et bredt utvalg av lampe koteletter, biff og hummer. Under middagen blir forrettene serveres med to side elementer, brød og smør og en gresk salat. Middag entrees varierer fra $ 14 sjampinjong parabolen til en $ 100 økologisk lammeribbe som strømmer to personer. For billigere lam, én middag på New Zealand koteletter var $ 25, mens en amerikansk rack som strømmer to personer var $ 45.

Tavern on the Lake

Tavern on the Lake er en restaurant og sportsbar ligger i sentrum av Hightstown. Deres menyen inneholder forretter, hamburgere, pizza, salater og hovedretter inkludert biff og koteletter, pasta, kylling og sjømat. Per desember 2010, den gjennomsnittlige kostnaden for en hovedrett var ca $ 15. Selv om den fullstendige menyen ikke tjent inn i de sene nattetimer, Tavern on the Lake har en egen meny for etter kjøkkenet stenger, med elementer inkludert varme vinger, mozzarella pinner og en rekecocktail. Lokale musikere spiller i løpet av uken, og hver onsdag er karaokekveld. Tavernaen også vert sports spill med drikke spesialtilbud. Under happy hour, kan gjester bestille halv priset forretter og motta $ 1 av deres drikke prisen.

Related Posts