Restauranter i International Park i Toledo

April 14 by admin

International Park i Toledo, Ohio, er et område langs elven Maumee med butikker, restauranter og grønne plass for beboere og besøkende til å nyte. Etter en dag med trening på parkens turstier eller touring seilskutene som anker langs elvebredden, er det flere alternativer for et avslappende måltid.

The Real Seafood Company

The Real Seafood Company hilser diners med flytende lys på taket som ligner luftskip. Menyalternativer varierer, basert på tilgjengeligheten av fersk fisk. Lunsj og middag serveres daglig, og det er en omfattende vinliste. Forretter inkluderer Block Island sverd fisk, Lake Erie abbor og Lake Superior hvitfisk. Glutenfri mat er tilgjengelig. Svinekoteletter, kyllingbryst, biff og pasta er også på menyen.

Navy Bistro

Navy Bistro har utsikt over Toledo skyline og en lunefull nautisk atmosfære. som inkluderer trebåter, både miniatyr og naturlig størrelse, på tak og vegger og i glass tilfeller. Patio dining er tilgjengelig i sommermånedene. Forrett valg spenner over et utvalg av retter fra italiensk pizza margherita til thailandske sitrongress vårruller. Forretter inkluderer et bredt utvalg av smørbrød, hamburgere, pizza, biff og sjømat. Bordbestilling anbefales i helgene.

Zia italienske Cooking

Beskyttere av Zia italienske Cooking erfaring sin varme, gammeldags europeisk atmosfære. Restaurantens privat spiserom, som ligger i et bibliotek, er tilgjengelig for private middager. Zia meny fokuserer på tradisjonelle italienske spesialiteter. Forretter inkluderer fritert blekksprut, antipasti, pølse og paprika og stekt ravioli. Hovedretter varierer fra pistasj-crusted laks til bakt ziti og manicotti.

Related Posts