Restauranter i Finger Lakes-området i New York

November 21 by admin

Restauranter i Finger Lakes-området i New York


Restauranter florerer i Finger Lakes-området, særlig i de største byene Auburn og Ithaca. Finger Lakes-regionen i New York State er hjem til over 100 vinprodusenter, unike museer, storslått natur og sjarmerende landsbyer. denne regionen sentrert rundt en kjede av slanke, fingerformede innsjøer som Cayuga og Seneca, og tilbyr gode muligheter for å nyte fiske, langrenn, fotturer, vannski, camping og andre utendørs aktiviteter.

Elderberry Pond

Restauranten på hyllebær Pond økologisk gård, i nærheten av Auburn, er et utstillingsvindu for sesongens ferske råvarer, meieriprodukter og andre produkter som er dyrket på denne spektakulære 100 mål store gården. Restauranten ligger i en ny bygning bygget fra alle lokale materialer fra Finger Lakes-regionen som Hemlock, furu og stones. Alt kjøtt servert på hyllebær Pond er organisk og gress-matet, og det meste av det kommer fra andre økologiske gårder i nærheten. Start med en varm bolle med potet purre suppe, bruschetta toppet med fersk mozzarella og soltørket tomat tapenade eller hyllebær dammen smør bønne edamame. Forretter inkluderer beite-høynet Berkshire Indrefilet av svin og organisk frittgående Cajun kylling sandwich med blåmuggost dressing.

Elderberry Pond

3728 Center Street Road

Auburn, NY 13021

315-252-3977

elderberrypond.com

Village Tavern

Dette europeisk stil kro og restaurant ligger i den lille Finger Lakes grenda Hammond, en by som er populær på grunn av sin nærhet til flere vingårder. Mottaker av prisen for "Restaurant of the Year" i New York State Wine & Grape Foundation, har Village Tavern også mottatt Wine Spectator prestisjetunge Award of Excellence årlig siden 1995. I tillegg til anerkjente viner, kan gjestene på Village Tavern prøve et bredt spekter av sjømatretter som sjømat chowder, grillet svertet reker med cannelloni bønner og koriander olje, Prince Edward Island blåskjell, Cajun-stil Gulfinnetun og brasilianske hummer haler med drawn smør og sitron. Du vil også finne en rekke vegetariske middagsalternativer som ferske grønnsaker provencale og bakt vegetabilsk lasagne.

Village Tavern

30 Mechanic Street

Hammondsport, NY 14840

607-569-2528

villagetaverninn.com

Madelines

Ifølge Jane Dickman av Itaca Times, Madeline tilbyr sine gjester en "ekstraordinær spise opplevelse for alle som ser etter utradisjonell utarbeidelse av tradisjonelle matvarer." Det samme lokalavis også tildelt restaurant "Beste Dessert Meny" og "Beste stedet å late som du er et annet sted enn Ithaca." Chef Teresa Miller blander europeiske og asiatiske matlaging stiler for å skape en moderne fusjon av smaker eksotiske og kjente på denne eksklusive bar og restaurant. Eksempel på uvanlige retter som rødt curried confit med grønn papaya salat, dampede blåskjell i en chili kokos buljong med sitrongress og Thai basilikum, eller grillet laks i en chipotle pasjonsfrukt glasur. Madeline tilbyr også en rekke glutenfrie alternativer.

Madelines

215 East State St.

Ithaca, NY 14850

607-277-2253

madelines-restaurant.com

Related Posts