Restauranter i Atlanta, Georgia

December 25 by admin

Restauranter i Atlanta, Georgia


Hovedstaden Georgia og en av de største byene i landet, har Atlanta en stor og mangfoldig befolkning, tegning i besøkende fra hele verden for å nyte berømte attraksjoner og restauranter. De kulinariske herligheter funnet på restauranter i Atlanta kjøre gamut. Gjester kan nyte alt fra Thai til latin i en av USAs raskest voksende byer.

Agave Restaurant

For mer enn 20 år har Agave Restaurant tjent eklektisk southwestern mat i Atlanta. Gjester kan velge fra forretter som røkt kylling quesadilla, krydret grillet tunfisk, cayenne-fritert blekksprut, og fersk hjemmelaget guacamole og chips, og sørvestlige salater. Forretter inkluderer biff og pepper enchiladas, langsom tilberedes korte ribbeina, Diablo kreps pasta og New meksikanske rack av lam. Siden retter varierer fra korn velsmak og chile pinto bønner, til potetmos og spansk ris. Agave tilbyr også en vegetarisk meny.

Agave Restaurant
242 Boulevard Southeast
Atlanta, GA 30312
404-588-0006
agaverestaurant.com

Bone Restaurant

Rangert etter Zagat som høyeste steakhouse i USA for både mat og service, Bone Restaurant i Atlanta også har fått byens høyeste ære for Best of Atlanta Steakhouse Award flere ganger, samt å ha høstet gode kritikker i magasiner som GQ. Forretter inkluderer rekecocktail, Kobe indrefilet carpaccio og jumbo klump Krabbekjøtt, i tillegg til supper som hummer bisque og frisk løk, og salater som spinat og Caesar. Bones har et beskjedent utvalg av biffer og koteletter, fra filet mignon og loin lammekoteletter, til porter og New York stripen, i tillegg til et utvalg av hovedretter og vegetabilske sider.

Bone Restaurant
3130 Piedmont Road Northeast
Atlanta, GA 30305
404-237-2663
bonesrestaurant.com

Silk Restaurant

Silk Restaurant serverer asiatisk biff og sjømat i Atlanta Midtown distrikt. Silke gjester kan starte ved å velge fra en omfattende meny med pan-asiatiske tapas, som mini krabbe kake, dynamitt kamskjell, øl-battered havabbor og furikake fritert blekksprut. Supper og salater er også tilgjengelig. Silke viktigste platene i stor grad har sjømat, som krabbe duoen, chilensk havabbor, Thai basilikum atlantisk laks og red snapper, men kjøtt elskere kan nyte koreansk biff korte ribbeina og Penang curry kylling malaysisk. Sliders og sushi er også på menyen. Silk produktive vinmeny tjent en Award of Excellence fra Wine Spectator Magazine.

Silk Restaurant
919 Peachtree St. Nordøst
Atlanta, GA 30309
678-705-8888
silkrestaurant.com

Paschal s Restaurant

I flere tiår har Paschal s Restaurant serveres oppskalere sørlige mat i Atlanta Castleberry området. Visepresident Al Gore, Aretha Franklin og Martin Luther King Jr har vært blant Paschal berømte gjester. Med en meny sentrert på sin signatur stekt kylling, er Paschal er også kjent for sine tapas, grillribbe, pasta, friske salater og klump krabbekakene. Gjester kan nyte appetittvekkere som steinbit fingre, stekte grønne tomater og reker og grits og entrees som kreolsk pasta og svertet kylling Alfredo. Et utvalg av elementer på siden som stekt okra, grønne grønnsaker og kandisert yams blir servert. Desserter inkluderer Strawberry Shortcake, fersken skomaker og pecan pie.

Paschal s Restaurant
180B Northside Drive Southwest
Atlanta, GA 30313
404-525-2023
paschalsatlanta.com

Related Posts