Resorts i eller i nærheten av Disney World i Orlando, Florida

December 19 by admin

Resorts i eller i nærheten av Disney World i Orlando, Florida


Walt Disney World i nærheten av Orlando, Florida, gir besøkende et utvalg av hoteller priset og tema for enhver smak og lommebok. Folk søker litt tid borte fra Disney eller ønsker å prøve nye opplevelser under en tur har en rekke attraktive steder å velge mellom i nærområdet. Familiemoro, fredelig avkobling og luksus innkvartering er rikelig i Orlando.

Disneys Animal Kingdom Lodge

The Animal Kingdom Lodge tilbyr luksuriøs innkvartering for besøkende som ønsker å bo på stedet på Disney World. Stylet som en afrikansk lodge, mange av hotellets rom har utsikt over en savanne, hvor giraffer og sebraer går fritt. Boma bufférestaurant tiltrekker seg gjester og lokalbefolkningen med en rekke autentiske afrikanske retter, og rastløs barna kan bokstavelig talt spille hele natten i 24-timers lekeplass.

Disneys Animal Kingdom Lodge

2901 Osceola Parkway

Lake Buena Vista, Florida 32830

407-939-7675

disneyworld.disney.go.com

Disneys Polynesian Resort

The Disney Pop Century Resort tilbyr rom, bassenger og dekorative trapper og som gjenerobre den populære bilder av det 20. århundre. Gjestene på 1980-tema område svømme i et basseng designet for å ligne en tidlig datamaskin, mens svømmere i 1950 området nyte svømming i en bowling pin-formet basseng.

To-etasjers fargerike statuer av populære Disney-figurer bringe farge og karakter til hotellet, som Disney priser som et budsjett reisemål. Restauranten på stedet selger moderat priset hurtigmat, og gjenfyll souvenir krus tjene som en annen kostnadsreduserende tiltak.

Disneys Polynesian

1050 Century Drive

Lake Buena Vista, Florida 32830

407-939-7675

disneyworld.disney.go.com

Gaylord Palms Hotel and Convention Center

Gaylord Palms Hotel and Convention Center tilbyr luksuriøs resort overnatting til besøkende på utkikk etter et sted å bo i nærheten av Disney World. Gaylord Palms ligger mindre enn 2 miles fra hovedporten til Disney World, inneholder mer enn 1400 rom og 115 suiter. Tre atrier, stylet til å representere Key West, Florida Everglades og historiske St. Augustine, gi besøkende med en ekte glimt av Sunshine State. The South Beach Pool plass til voksne som ønsker å slappe av, mens Clearwater Cove, med vannsklier og sanddyner, passer for familier som søker moro.

Gaylord Palms Hotel and Convention Center

6000 W. Osceola Parkway

Kissimmee, Florida 34746

407-586-2000

gaylordhotels.com

Nickelodeon Suites Resort

Populære TV-tegn streife nettverket-tema Nickelodeon Suites Resort i Orlando. Anlegget inneholder to morsomme badeland, hvor gjestene skalere klatrenett, brannvannkanoner og ri sklie. Masse slimings oppstå ved siden av lagunen bassenget hver dag, og yngre barn nyte førskolen tema lekeområde på Oasis bassenget. Hotellet inneholder en 4-D kino hvor gjestene tåle vind, bobler og slim i selskap med Svampebob og venner. Etter nyter morsomme attraksjoner, kan unge besøkende friske opp på den spesielle Kids Spa.

Nickelodeon Suites Resort

14500 Continental Gateway

Orlando, Florida 32821

877-642-5111

nickhotel.com

Related Posts