Residential hotell i Orlando, Florida

June 20 by admin

Residential hotell i Orlando, Florida


Orlando bolig hoteller tilbyr bekvemmeligheter av et hjem borte fra hjemmet til fornuftige priser, med bekvemmelighet til områdets mest kjente attraksjoner. Enten du tar en lengre ferie, på forretningsreise eller på jakt etter en korttidsleie under et trekk, Orlando utvidet opphold hoteller gir rikelig med rom med separat stue, spisestue og soveplass. Pleie- og hoteller kommer med fullt utstyrt kjøkken, slik at du kan lage din egen mat i stedet for å gå ut å spise for tre måltider om dagen.

Extended Stay America Orlando - Convention Center

Extended Stay America Orlando - Convention Center tilbyr komfort og bekvemmelighet til attraksjoner i Orlando. Rom på dette hotellet med kun suiter har en dronning eller to dobbeltsenger og et kjøkken utstyrt med mikrobølgeovn, kjøleskap og komfyrtopp. Kombinasjonen spisestue / arbeidsområdet gir en datamaskin dataport, og Wi-Fi Internett-tilgang er tilgjengelig for $ 4,99 per opphold som av oktober 2010.

Ligger like ved International Drive, er hotellet mindre enn en mil fra Orlando Convention Center og SeaWorld. Jeg-Ride Trolley stopper foran lobbyen, sørge for transport til mange attraksjoner International Drive. Hotellet tilbyr også gratis transport til Universal Orlando Resort og Walt Disney World.

Extended Stay America Orlando - Convention Center
6451 Westwood Blvd.
Orlando, FL 32821
407-352-3454
extendedstayamerica.com

Hilton Orlando

The Hilton Orlando ligger på International Drive, kun minutter fra SeaWorld og en kort kjøretur fra Universal og Disney. De leilighet-stil suiter har to eller tre soverom, et fullt utstyrt kjøkken, spisestue og stue, egen balkong og to bad, ett med jacuzzi badekar. Hver enhet har en ovn, mikrobølgeovn, kjøleskap, oppvaskmaskin, søppeltømming, en vaskemaskin, en tørketrommel og høyhastighets Internett-tilgang.

Hotellet tillater dyr 50 pounds eller mindre for en refunderbar $ 100 innskudd, som i oktober 2010, og det er baner på stedet for hundelufting. Resort inkluderer to bassenger, et boblebad, en barneklubb vann lekeområde, et treningssenter, et spillrom, et basseng bar og grill, en kaffebar og en mini-marked.

Hilton Orlando
12562 International Drive
Orlando, FL 32821
866-994-6321
floridaysresortorlando.com

Hawthorn Suites by Wyndham Orlando International Airport Hotel

Hawthorn Suites by Wyndham beleilig plassert på Lake Lori bare 1,5 miles fra flyplassen, og tilbyr innkvartering i leilighetsstil med ett eller to soverom. Enhetene har dronning eller konge senger og et fullt utstyrt kjøkken, inkludert et kjøleskap med ismaskin, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kaffemaskin.

Hotellet har gratis Wi-Fi, et trimrom, et basseng, et boblebad og en full-service forretningssenter. Anlegget gir 24-timers transport til flyplassen, rundtur transport til området restauranter og attraksjoner, og en varm frokostbuffé hver morgen, alle uten kostnad for gjester.

Hawthorn Suites by Wyndham Orlando International Airport Hotel
7450 Augusta National Drive
Orlando, FL 32822
407-438-2121
800-401-3149
hawthornsuitesairport.com

Residence Inn Orlando International Drive

The Residence Inn Orlando International Drive tilbyr romslige rom midt i turist-korridoren. Dette suite komplekset studiosuiter, suiter og to-roms penthouse suiter, og hver enhet kommer med et fullt utstyrt kjøkken med kjøleskap, stekeovn, komfyrtopp, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Som av oktober 2010, anlegget tar imot kjæledyr for en $ 75 sanitær gebyr og gratis høyhastighets Internett-tilgang er tilgjengelig på rommene og i fellesområdene. On-site fasiliteter inkluderer et treningssenter, en idrettsbane, et oppvarmet basseng og boblebad.

Dette hotellet serverer en gratis varm frokostbuffé hver morgen og holder på en sosial stund hver mandag, tirsdag og onsdag. Velkjente restauranter ligger innen gangavstand, og Orlando Convention Center ligger 1,5 miles unna. SeaWorld og Universal er ca 10 minutter fra hotellet, og Disney er omtrent 20 minutter unna.

Residence Inn Orlando International Drive
7975 Canada Ave.
Orlando, FL 32819
407-345-0117
800-380-6761
marriott.com/

Related Posts