Reno bussturer

December 10 by admin

Reno bussturer


Som gjort kjent av Comedy Central show "Reno 911 !," Reno er en Nevada by som har spesialisert seg på underholdning. Kaller seg selv "den største lille byen i verden," kunstmuseer og orkester haller bor ved siden av kasinoer og strippeklubber, med noe å gjøre for besøkende i enhver smak. For de som ønsker å reise rundt i området med buss, eller for de som bare ønsker å komme seg rundt, en rekke busstur alternativer er tilgjengelige.

Reno Tours

Denne reiseselskap gir muligheter for besøkende som ønsker å organisere sin egen tur. Selv om Reno Tours tilbyr ikke offentlige sightseeingturer, alle interesserte gruppe kan leie en buss eller van for transport i byen eller for en privat sightseeing tur. Drivere og busser er tilgjengelig 24 timer i døgnet, hver dag. Beskyttere av Reno Tours kan også vurdere noen av sine andre tilbud, som inkluderer middag cruise langs Lake Tahoe og limo utleie.

Reno Tours

888-317-1593

renotours.net

Bayline

For reisende som ikke ønsker å leie en hel buss, offentlige bussturer er tilgjengelig hele Reno området, som eksemplifisert ved Bayline Tours. Bayline tilbyr dagen lang sightseeingturer med fokus på de naturskjønne vistas rundt byen. Tours tar gjestene fra Reno til Lake Tahoe og de omkringliggende fjellene og Nevada historiske delstatshovedstaden i Carson City. Hele turen koster $ 69 per person, med rabatter tilgjengelig for grupper, fra september 2010. Bayline vunnet en 2009 pris for å være en av de beste bedriftene i området.

Bayline Tours

4180 Stekepanne Road

Virginia City Highlands, NV 89521

775-847-4746

baylinetours.com

RTC

For de som bare ønsker å komme seg rundt, Reno tilbyr også offentlig transport fra Regional Transport Commission (RTC) i Washoe County. Med 65 busser og 30 ruter, lover RTC å ta hver reisende "der [hun] behov [s] for å være i en svært rimelig tidsramme." Billetter er $ 2 per tur, men noen gjester (inkludert funksjonshemmede, barn og eldre) kan være kvalifisert for reduserte priser.

Regional Transport Commission of Washoe County

PO Box 30002

Reno, NV 89520

775-348-0400

rtcwashoe.com

Related Posts