Renessanse festivaler i Seattle-området

February 18 by admin

Feirer tidsperiode umiddelbart etter den mørke middelalderen, da Europa opplevde en renessanse av kunst og vitenskap, renessanse festivaler er utbredt over hele USA. Alle festivaler forsøke å fange tidsånden med levende reenactors, håndverket leverandører, mat boder og spill, men hver festival har sin egen individuelle identitet. Fire festivaler blir holdt innenfor en times kjøretur fra Seattle.

All Faire

Ligger ca 40 miles fra Seattle i Bonney Lake, er All Faire en offisiell sponsor av Wounded Warrior Prosjekt veldedig organisasjon. Festivalen finner sted en helg hver juni. Den lille, men veldrevet faire er svært interaktive, slik at deltakerne til å ta del i dans, håndverk og enda en kriger søken. Uvanlig for renessansen festivaler, har alle Faire et brettspill området der alle spill har en middelaldersk eller steampunk - en form for fantasi - vri. Et eget barneområde er gitt, og en lang liste av leverandører er på plass for å selge suvenirer fra håndlagde våpen til egendefinerte smykker.

Washington Midsummer Renaissance Faire

Også i Bonney Lake, er Washington Midsummer Renaissance Faire avholdt tre helger i løpet av august. Hver helg er tema i en annen del av historisk eller fantasi lore, slik som pirater eller alver. Festivalen er fullpakket med utøvere fra musikere og historiefortellere til narrer og dukke. Sideshow handlinger inkludert sverd jagerfly og magikere også utføre hele festivalområdet. Et av høydepunktene er full-kontakt dysting. Mer enn fem dusin kjøpmenn selger slike elementer som chainmail, tilpassede lær klær, stearinlys og håndlaget keramikk. Et utvalg av mat og drikke leverandører fange renessansen ånd med tradisjonelle retter og øl. Både telt og RV camping er tillatt på stedet.

Camlann Medieval Village

Mindre enn 30 miles fra Seattle, er Camlann Medieval Village en levende historie sentrum som representerer livet i England circa 1376. Åpent helgene fra mai til september, Camlann også vert for en rekke festivaler i løpet av året. Den største er Summer Village Festival, som går hver helg fra slutten av juli til slutten av august. I tillegg til landsbyens vanlige utvalg av artister og håndverkere, bringer Summer Village Festival i flere trubadurer, bueskyting og sverdkamp eksperter, hyrder og håndverkere. Restauranten på stedet er åpen for sterkt tema tradisjonelle middelalder servering.

Seattle skotske Highland Games

Selv om ikke teknisk renessanse festivaler, Scottish Highland Games dele en overlappende publikum av fans. På Seattle Games, holdt over en helg i slutten av juli, det nasjonale mesterskapet for tradisjonelle skotske friidrett er bare en del av moroa. The Games også være vertskap for en rekke musikalske mesterskap, inkludert harpe, sekkepipe og trommer, samt et Highland dansekonkurranse. Andre severdigheter inkluderer skotske storfe og hest gård, mange leverandører som selger tradisjonelle varer, en stålkamptropp og to puber som spesialiserer seg på skotske øl. The Games holdes i Enumclaw, en times kjøretur fra Seattle.

Related Posts