Remedy for Dry, Over-behandlet hår

July 11 by admin

Overprocessed hår kan være tørr, sprø og uhåndterlig. Det spiller ingen rolle om du gikk for blonde, hadde en annen permanent eller brukt for mye tid foran hårføner: Skadet hår kan være en hassle å temme. Før du kjører til stylist og be henne om å kutte all håret av, kan du prøve noen hjemme-rettsmidler for å bekjempe din overarbeidet hår.

Vaske håret

Kutt ned på antall ganger i uken du vasker håret. Dette vil gi håret mer tid til å bli fuktig ved hodebunnen naturlige oljer. Hvis du vasker håret daglig, prøver annenhver dag. Håret ditt virkelig trenger å bli vasket bare tre ganger i uken for å holde det ser ren, skinnende og håndterbare. Også gi håret litt tid å komme seg etter at du har det farget eller permed. Vent minst en dag før du vasker det igjen.

Shampoo og Balsam

Kjøp en god kvalitet sjampo som er spesielt formulert for tørt, skadet hår. Det er også leave-in balsam som kan gnis eller sprøytes inn i håret ditt når du går ut av dusjen. Påfør en dyp-condition eller hot-olje behandling for håret to ganger i uken. Disse produktene er utviklet for å gi håret litt ekstra boost av fuktighet for å reparere skaden.

Vanntemperatur

Vask aldri håret med ekstremt varmt vann. Dette vil bare skade den ytterligere. I stedet bruker lunken eller litt kaldt vann og skylle ut alle sjampo og vann som brukes helt å unngå oppbygging.

Varme

Begrens antall ganger per uke du bruke en hårføner eller annen styling verktøy som utnytter varmen. I stedet la håret tørke naturlig.

Børste og kam

Bruk en bred tannet kam eller en børste som er laget av naturlig hår, slik som villsvin hår. Ikke bruk en pensel som er laget av kunstige materialer. De har en tendens til å hente tilbake på håret i stedet for å kjøre gjennom den jevnt.

Vann

Drikk rikelig med vann for å gi håret fuktighet den trenger for å reparere seg selv.

Related Posts