Reis til Seychellene Islands

September 3 by admin

Reis til Seychellene Islands


De Seychellene er verdens niende minste land, men det er ingen mangel på ting å gjøre. Den unge nasjonens levende naturhistorie og sterke franske røtter gi en spesiell reiseopplevelse blant afrikanske nasjoner.

Lokasjon

Seychellene er en øygruppe i Det indiske hav. De 115 øyene i Seychellene utgjør totalt bare 107 square miles. En gruppe på 43 øyer, kjent som "Inner Islands," danner de viktigste leveområdene for Seychellene. Øyene er nærmest Madagaskar i sør og på fastlandet Afrika, Kenya, Tanzania, Somalia og Mosambik i vest.

Historie

Selv om det er noen arkeologiske bevis for at Seychellene ble okkupert så tidlig som på 1500-tallet, ble øyene først avgjort av franskmennene i 1770. De Seychellene forble under fransk kontroll i 34 år, før britene tok over i 1814 under Paris-traktaten . Storbritannia hersket Seychellene som et samvelde inntil 1976, da Seychellene ble gitt uavhengighet. Landet ble kort styrt som en sosialistisk republikk før de blir et konstitusjonelt demokrati i 1992.

Kultur

Seychellene har den laveste befolkningen i noen afrikanske land. Flertallet av de som bor i Seychellene er etterkommere av den britiske og franske. Dette er videre reflektert i sine offisielle språk - engelsk, fransk og kreolsk. Selv om Seychellene var en fransk koloni for bare 34 år, dominerer fransk kultur dagens liv. Sammenlignet med andre afrikanske land, er det Seychellene kultur ganske liberal. Ifølge US Department of State, er Seychellene drevet av hovedsakelig matriarkalske husholdninger, med "no utilslørt diskriminering i bolig, arbeid, utdanning eller andre sosiale tjenester basert på rase, kjønn, etnisitet, nasjonalitet eller funksjonshemming."

Reise

Øyene Seychellene er tjent med Seychelles International Airport, som ligger nær hovedstaden Victoria. Som i 2010, gir Air Seychelles tjeneste fra afrikanske, asiatiske og europeiske flyplasser. I landet, "øyhopping" er vanlig og er tilrettelagt av ferger, helikoptre og innenlands flyreiser. Seychellene er en av de sjeldne land i verden som ikke trenger visum for alle besøkende. Imidlertid er et gyldig pass, bevis på overnatting, tilstrekkelige midler og en returbillett nødvendig for å null Seychellene innvandring på flyplassen.

Ting å gjøre

Seychellene er et sjarmerende sted å gå hvis du ønsker å oppleve en rekke ting å gjøre. Monumenter, naturreservater og strender er rikelig. Øyene har også to UNESCO verdensarvsteder: Vallee de Mai naturreservat og Aldabra Atoll (ikke tilgjengelig for publikum). Vallee de Mai er en rik, grønn palmeskog ligger på øya Praslin. Cousin Island Reserve og Morne Seychellois National Park er andre populære naturreservater i øygruppen. Seychellene har også 44 offentlige strender spredt ut det meste på de tre hovedøyene - La Digue, Mahe og Praslin.

Related Posts