Reis Ideer for Indiana og Lake Michigan

April 9 by admin

Reis Ideer for Indiana og Lake Michigan


Home of Amish byer, Lakeshore byer, pittoreske landskap og småbysjarm, har Northern Indiana noe for alle typer reisende. denne regionen av staten ligger på den sørlige bredden av Lake Michigan, og tilbyr et bredt spekter av aktiviteter fra fotturer til fugletitting, shopping til båtliv. Besøkende kan komme i regionen fra nærliggende flyplasser i Chicago eller Indianapolis. Regionen er også godt forbundet med Inter og store motorveier.

Porter County

Hjem av Indiana Dunes, Porter County tilbyr besøkende en småby erfaring og ulike friluftsaktiviteter. Området er stiplet med flere lakefront byer, inkludert Portage i hjertet av den amerikanske stålindustrien. den by som ligger på spissen av Lake Michigan, og har en offentlig marina for båtliv og fiske. Fylket har også mange historiske koblinger, inkludert å være hjemmet til en gård i Valparaiso der Orville Redenbacher lanserte sin første gourmet popcorn produkt. Besøkende kan også nyte fotturer og fuglekikking i Dunes Nature Preserve og Indiana Dunes National Lakeshore.

Elkhart County

Elkhart County ligger i nærheten av South Bend i Northern Indiana, tilbyr besøkende sjarmerende småbyer og moro for hele familien med naturskjønne landskap. Også kjent som Amish Country, på grunn av de 20.000 Amish som bor i området, kan besøkende reise langs 90-mile Heritage Trail for å oppleve områdets kultur, historie og store attraksjoner. Familier kan også nyte eple plukking og kunst og håndverk i regionen, samt butikk i unike håndverksbutikker.

Gary

Indiana ligger ved bredden av Lake Michigan, Gary, tilbyr besøkende en visning av Chicagos skyline. Reisende til byen er en kort kjøretur fra mange attraksjoner i Nord Indiana og Chicago. Besøkende kan nyte en dag på stranden, jet ski på Lake Michigan, eller shopping på butikker og gallerier på Lake Street Shopping District. Besøkende kan også besøke kasinoet på Buffington Harbor.

Steuben County

Først avgjort i 1831, er Steuben County også kjent som Northern Indiana Lakes Country. Regionen er hjem til Indiana tredje største innsjø, Lake James. Besøkende kan nyte båtliv, ski og svømming i regionens mange innsjøer. Isfiske er også populære i landet i vinter. Reisende kan også besøke Pokagon State Park, hvor de kan nyte langrenn og aking om vinteren eller nyte en piknik og slappe av på stranden i sommer.

Related Posts