Prom Updo Ideas

July 25 by admin

Prom Updo Ideas


Det er mange forskjellige frisyre alternativer for prom. Updos er spesielt populære, og kan gjøres for å se elegant, morsom eller romantisk. Når du vurderer hva slags updo du ønsker, ta hensyn til din hårlengde, tekstur og tykkelse. Hvis håret ditt er veldig tykk og rett, kan en krøllete utseende være vanskelig å trekke av. Omvendt, kan hår som er fint og har en naturlig bølge være bedre egnet til krøller.

Slank Lav Bun

Iført en glatt, skinnende bun i nakken din er en elegant og klassisk utseende. Du kan velge mellom flere ulike metoder for å pakke inn håret i en bun, og legge ornamenter som passer deg. Blomster, hårnåler og pen Combs er alle gode måter å kle opp denne frisyre. Denne stilen er flott hvis kjolen er elegant og du ønsker å vise frem nakken og kragebeinet.

Elegant Høy Bun

En annen vanlig prom updo innebærer innpakning en bun på kronen av hodet. Du kan style bun på mange måter, fra veldig avslappet til svært stramt. Tenk at noen dotter av håret til å forbli fri for bun og curling dem i små lokker. Denne spesielle stilen er elegant, men kan også være romantisk hvis håret er igjen litt mer løs.

løse krøller

Iført løst krøllet håret i en hestehale eller rotete bun skaper en svært romantisk look. Hvis du ønsker å føle seg som en prinsesse på prom night, er dette frisyre for deg. Hvis du velger en krøllete updo, kan det være lurt å la det være minst en del av håret løs. Mens noen jenter kan velge å la bare noen få tråder etterfølgende ned ryggen, kan andre velger bare en delvis updo og la en god del av håret forblir gratis.

French Twist

Den franske vri er et elegant utseende der håret er vridd fra nakken til kronen av hodet. Hår som ikke er vridd mot hodebunnen kan stå fritt eller gjort om til en liten bolle på toppen av hodet. Den franske vri er en moden, stilig frisyre som ser flott ut på alle slags hår. Hvis du lar håret rett og vri det tett, vil du oppnå en elegant og raffinert utseende. Krøllete hår som er løst formet til en fransk vri kan se veldig romantisk.

kontrollerte Curls

Hvis du liker utseendet på krøller, men ønsker en frisyre som er litt mer strukturert, kan krøllete hår nøye arrangert i en bolle som er feminine, men elegant. Den definerende trekk ved denne frisyre er at det gjør bruk av den naturlige formen på krøller å skape bun, men ikke la krøllene flyte fritt. Selv om nesten alle typer hår kan trekke av dette updo, fungerer det best på personer med hår kan holde løse bølger eller store krøller.

Related Posts