Pageant frisyrer for tenåringer

December 16 by admin

Pageant frisyrer for tenåringer


En frisyre kan gjøre eller ødelegge ditt utseende. Når de konkurrerer i en missekåringen, bør frisyre og klær valg utfyller hverandre samt være lett å vedlikeholde. Her er tre frisyrer som fungerer med de fleste hårlengder og ansiktstyper. Hver av disse stilene er vakker og kan brukes til å fremheve din personlighet og klær valg, som til slutt vil skille deg ut fra de andre konkurrentene.

Classic Up-do

Den franske Twist er en ikonisk og sofistikert utseende som er enkelt å oppnå, og kan være kledd opp med tilbehør som barrettes, pins og pannebånd. Dette frisyre kan fremheves med smell, løs tentakler krøllet rundt ansiktet eller erting å gi gjøre ekstra løft og volum. En enkel vri kan gjøres på ens egen, men for en mer avansert vri, er det best å søke hjelp fra en profesjonell frisør. Dette ser fungerer best for middels til langt hår lengder, men hvis du har kort hår og du kan få utvidelser for å legge lengde.

Den enkleste måten å fullføre dette utseende er å børste håret helt ut og samle det i en hestehale på kronen av hodet. Hold hestehale med høyre hånd og vri den med klokken eller mot klokken avhengig av hvilken retning du vil vri å møte to ganger. Med venstre hånd, ta tak i lengden på hestehale om lag en tredjedel av veien ned og løft den peker slutten rett opp. Deretter brett den ned over fingrene på høyre hånd og begynne tucking og brette håret inn mot bakrommet ble opprettet. Tuck endene opp håret inn i folden og deretter pin hår langs bretten.

Flørten Fun

En flørtende stilen handler om å vise frem din ungdom og morsom personlighet. En enkel titt eksempel hestehale kan bli markert med en glitrende barrette eller en dramatisk side-feiing bang for å tiltrekke oppmerksomhet til stil. Den hestehale kan bæres høyt på hodet eller lavere ved nakken. Erting den øverste delen av en bakre delen av håret ditt for høyere hestehale gir volum og skaper en sensuell look. Selve hestehale bør krøllet med et stort fat krølltang for å skape myke, full krøller som faller på skuldrene eller flommer nedover ryggen din. Hvis du har smellene, bruker store fat krølltang på endene for å skape en flørtende flip eller rette dem med jern for en mer edgy og morsom stil. Noen gode produkter til bruk for denne looken er Volumizing spray for tynnere hår, en anti-frizz serum for krøllete eller tykt hår og styling glans som vil gi håret en levende glans.

Bohemian Beauty

The Bohemian frisyre har strømmet i popularitet siden det først ble slitt blant kvinnelige blomst barn av 1960-tallet og 1970-tallet. Dette ser handler om å vektlegge natur og skape en frisyre som er uten rot. Denne stilen er ideell for alle hårtyper og lengder og fungerer godt med en stump rett bang eller en pistrete side smell. Ta deler av håret og spray en curl fremmende spray på delen og begynne scrunching håret fra rot til tupp. Dette vil gi volum til håret og lage vakre bølger. Del håret på midten og la det tørke naturlig, når tørr bruk fingrene til å gre gjennom krøllene. Dette ser kan understrekes med et hodebånd, en blomst bak øret eller løse fletter på hver side av ansiktet som er festet tilbake på midten av hodet.

Related Posts