One Day Bussturer i Michigan

March 16 by admin

One Day Bussturer i Michigan


Delstaten Michigan er hjem til en enorm mengde naturressurser, inkludert fire av de store sjøene, massive skogmark og endeløse strender rundt innsjøene. Michigan er også hjemmet til Motor City, Detroit, sin hovedstad. Med masse å se og gjøre, noen tur selskaper tilbyr en-dagers turer fremhever en bestemt by, by eller spesielle steder eller bransjer som er viktige for staten Michigan.

Frederick Meijer Gardens

For hage entusiast, er en dagstur til Frederick Meijer Gardens & Sculpture Park i Grand Rapids Michigan ikke bør gå glipp av. Tour selskap Reise Treasures og Tours tilbyr all-inclusive tur som går fra Dearborn, Michigan. The Gardens har utendørsskulpturpark, barne hage, en kjøttetende plante huset og Amphitheater Hage, en utendørs konsert plass. Turen inkluderer buss buss fare, billetter til hagen, et besøk til Gerald Ford Presidential Library, lunsj på Gardens Cafe, middag og et besøk til Robinette er Apple Haus & Farm. Som i 2010, kostnaden for turen var $ 89.

Motor City Brew Tours

Motor City Brew Tours tilbyr all-inclusive bussturer til Detroit-området bryggerier, hvor gjestene blir tatt med på en guidet tur av øl prosessen. Vanligvis vil de turene har et tema som vinter øl eller våren øl. For eksempel tar deres mars tur gjester til tre område bryggerier og fremhever de sesongmessige våren øl som de er brygget. Turen inkluderer transport, turer i bryggeriene, øl eksempler og en lett lunsj og snacks. Som i 2010, turen koster $ 49,99 per voksen.

The Vineyard Inn Wine Tour

The Vineyard Inn on Suttons Bay tilbyr små grupper halv dag og full-dagers turer til lokale vingårder og vinprodusenter på deres luksus limo buss. Treneren til limo kan holde opp til 12 passasjerer og kommer med en flatskjerm-TV, XM satellite radio og plysj skinnstoler. Turen inkluderer turer i Leelanau Peninsula Wineries som Black Star Farms, Bel Lago vingård og Cherry republikk Winery. En full-dagers tur inkluderer limo buss buss og turer til vinprodusenter. Priser varierer avhengig av sesong og ukedag, men varierer mellom $ 59 til $ 79 for en full dagstur, som i 2010. Du kan også kjøpe en helg pakke med Vineyard Inn som inkluderer overnatting og måltider.

Related Posts