Om Prom Updos

July 15 by admin

Om Prom Updos


Det er et skoleball updo for deg, uavhengig av din personlighet. Unge damer med enkel smak som ikke liker fancy pynt kan slå til klassikere som bun eller fransk vri. De som foretrekker flamboyant stiler kan ha håret stablet oppå hodet i en stor masse av krøller eller spiraler. Hvis du aldri har slitt håret i en updo før, se etter inspirasjon i brude magasiner og kjendis røde løperen frisyrer.

Identifikasjon

Mens prom er en formell anledning som krever deltakerne til å kle seg i kveld slitasje, gjør updos bæres av de unge damene ikke å være alvorlig og gammeldags. Siden skoleball er en videregående skole hendelse, kan de unge kvinnene som deltar slitasje stilig og edgy updos som er alderstilpasset. Hår tilbehør som kan se ut av sted når innlemmet av en mer moden kvinne i en updo, som tiaraer, klipp og fancy pannebånd, blir ofte oppdaget i promenadekonsert updos.

Misforståelse

Det er ikke sant at det å ha kortere hår betyr at du ikke kan ha håret i en updo for prom. Det finnes måter å forfalske som har langt hår; med hjelp av bobby pins og hårspray eller hårgelé, kan til og med bob-lengde hår trekkes tilbake. Eventuelle deler i front og på sidene som er for kort kan være krøllet med ruller eller en krølltang for å ramme inn ansiktet i stil med tentakler.
Det er heller ikke nødvendig å bruke alle håret opp for å dra nytte av hva en updo har å tilby. Hvis du føler for en updo er for alvorlig for en stil for prom, men du ønsker ikke å ha håret ned heller, kompromiss ved styling håret halvt opp, halvt ned. Feste tilbake den øverste halvdelen av håret setter ansiktet i rampelyset, mens slusene slitt løs i ryggen holde utseendet myk og feminin.

betraktninger

Legg merke til halsen på kjolen din når du velger en prom updo, siden alle elementene i ditt utseende bør ideelt sett fungere godt sammen. Hvis din hals viser frem dine skuldre og armer, for eksempel, som i tilfelle av en grime, alt håret skal bli blåst opp i stedet for å bli stylet i en halv-up, halv ned frisyre.
For en relativt uvanlig updo, tenke seg blomster i håret i stedet for som en tradisjonell corsage rundt håndleddet eller festet til kjolen (se Ressurser). Du kan også dekorere updo med glitter, krystaller eller falske perler og selv fjær, avhengig av hva du har på deg og den stemningen du ønsker å fremkalle.

fordeler

Iført håret opp i løpet av skoleball kan være praktisk. Hvis du vil være danser det meste av natten, for eksempel, å ha alle håret ut av veien hjelper deg flytte mer uanstrengt og nyte deg selv uten å måtte ofte børste håret ut av øynene. En annen fordel med en updo kan bli funnet på prom night bilder som du kanskje ønsker å lagre som keepsakes - fokuset vil være på ansiktet ditt. En updo er også en ideell måte å endre utseende for denne spesielle hendelsen hvis du normalt ha håret ned. Jenter med håret for kort til å bli trukket tilbake i det hele tatt kan spesielt fange mye oppmerksomhet ved å feste på en parykk for skoleball for å skape en illusjon av å ha lengre hår.

Forebygging / løsning

For å sørge for at updo sitter godt på plass i løpet av skoleball, spesielt hvis du skal danse en betydelig mengde tid, søker en venns hjelp i å sette håret opp. Noen som har lykkes lignet frisyrer i skjønnhetsmagasiner ville være ideelt. Du kan også bestille time på en salong, slik at en erfaren frisør kan hjelpe deg med å lage din drøm frisyre for din spesiell kveld. En salong updo vil ikke nødvendigvis være dyrt, siden fagfolk ofte tilbyr avtaler og rabatter til studenter for skoleball.

Related Posts