Om Nose Piercing til Earring Chain Smykker

February 16 by admin

Om Nose Piercing til Earring Chain Smykker


Du ønsker ikke å bli en kjedelig gammel nese ring, eller er du fornøyd med bare øredobber eller enkle smykker kjeder. Men hvis du setter de tre sammen, kan du ha en knusende utseende som vil imponere publikum. Slitt i ulike kulturer i mange år, spesielt i India, nese piercing til øredobb kjede smykker har ennå ikke blitt raseri i Amerika, så grip det mens det er varmt.

Bruksanvisning

1 Klargjør dine piercinger. For å trekke av et slikt utseende, du kommer til å trenge en nese og en øreflipp piercing. Kontroller at begge piercinger er fullt etablert og fri for smitte. Ta en liten streng og sløyfe det grasiøst fra siden av nesen hvor piercing er å øreflippen piercing. Du ønsker strengen å bue grasiøst i midten, ikke være for stram eller grave i kinnet. Mål strengen for å få lengden av kjeden du trenger. Du kan bruke en høyere piercing på øret for smykker, men kjeden er da sannsynlig å henge over øyet, som vil være irriterende, for å si det mildt.

2 Velg din stil. Husk denne type ansikts smykker kommer til å gi deg mye oppmerksomhet. Hold det så subtile som mulig før du bygger opp selvtilliten din. Dette vil inkludere et par enkle gull eller sølv pigger forbundet ved et tynt gull eller sølv kjede. Hvis du har en djevel-kan-omsorg holdning om det allerede, gå for hva stil passer best din personlighet. Et utvalg av slike smykker kan bli funnet på piercing butikker eller på nettet (se Ressurser nedenfor).

3. Juster kjedelengde, om nødvendig. Hold endene av smykker i nærheten av både piercinger å se hvor kjeden henger. Hvis det er for lang, kan du bruke tang for å løsne og fjerne noen kjedeledd til det er størrelsen på strengen måling. Hvis kjedet er for kort, kan du bruke tang for å åpne kontakten nær øret stud og legge til noen smykker ringer før det er lengden på strengen.

4 Sett inn smykker. Pass på at kjeden ligger flatt med knekk, knuter eller floker. Sett forsiktig nese og øre stykket, sikre dem godt.

5 Hold kjeden fri for ethvert objekt som den kan bli fanget og trukket. Øv på seg den rundt i huset slik at du blir vant til å ha en kjede drapert over ansiktet ditt.

6 Bruk den med stolthet, men bruke den klokt. Du vet folk kommer til å stirre. Sørg for at din tillit nivået er høyt før du går ut døren og la dem stirre. Siden det er en så unik og oppsiktsvekk ornament, også sørge for å ikke bruke det der det vil være en skade eller distraksjon, for eksempel jobbintervjuer på et verdipapirforetak eller kirke.

Hint

  • Fjern smykker før sengetid slik at det ikke blir hengende fast på puten. Fjern smykker mens du dusjer, spille fotball og andre idretter (eller ta på seg maske). Gjør smykker det siste du sette på og det første du tar av for dagen slik at den ikke blir hengende fast på genser skjorter og gensere eller skjerf.
  • Hold andre smykker minimal og matching. Dette stykket er din uttalelse - ikke tette det opp med distraksjoner.

Related Posts