Old Quebec by Restauranter

September 28 by admin

Old Quebec by Restauranter


Quebec by, grunnlagt av franske oppdageren Samuel de Champlain i 1608, er hovedstaden i den kanadiske provinsen Quebec. Noen fjerdedeler av byen fortsatt beholde utseendet og preget av tidligere århundrer. Ingen steder er det mer sant enn i gamle Quebec City, nær bredden av St. Lawrence hvor Champlain første landet. Restaurantene i gamlebyen bære på de stolte tradisjonene i fransk kulinarisk utmerkelse.

Restaurant Aux Anciens Canadiens

denne populære restauranten som ligger i hjertet av gamle Quebec, tilbyr gjester en reise tilbake i tid. Det tilbyr fem spiserom på to etasjer i en bygning som dateres tilbake til det 17. århundre. Periode innredning fremkaller følelse av historie, som gjør servitørene, som alle bærer perioden kjole. Restauranten spesialiserer seg på retter som er typisk for de spist av Quebec tidligste franske bosettere, som vill rein filet og rømmegrøt. Andre menyvalg har spillet dyr, slik som de jaktet på av tidlige bosettere, inkludert hjort, bison, fasan og andebryst.

Restaurant Aux Anciens Canadiens
34 Rue Saint-Louis
Quebec, Quebec G1R 4P3
Canada
418-692-1627
auxancienscanadiens.qc.ca

Charles Baillairge

Denne restauranten i Hotel Clarendon er oppkalt etter den berømte Quebec-fødte arkitekten som tegnet en av strukturene hvor hotellet er nå plassert. Restauranten, en av de eldste i Canada, serverer lokale råvarer, mye av dette er dyrket i spise egen hage. Husets spesialiteter inkluderer filet av okse; lammeribbe; sweetbreads; og lokale spillet, inkludert fasan, kanin og hjort. Som med mye av fransk matlaging, er det magiske i sauser, og kokkene her piske opp noen minneverdige sauser, for eksempel portvin reduksjon og merlot saus med eple og fleur de sel. Lunsj og middag serveres syv dager i uken.

Charles Baillairge
57 Rue Sainte-Anne
Quebec, Quebec G1R 3X4
Canada
418-692-1511
charlesbaillairge.com

La Crémaillère

Spesialiteter av denne restauranten i gamle Quebec blande franske og italienske retter, som gjenspeiler de innfødte kulinariske påvirkninger av sine eiere, fransk-født Michel Antoine og italienskfødte Beppino Boezio. Spesialiteter inkluderer grillet Alberta biff au poivre; kalvekjøtt sweetbreads med en saus av porta og østerssopp; steke lammeribbe; Atlantisk laks fylt med kamskjell og servert i en sitrus smør saus; penne pasta med grillet paprika, artisjokker og brie; og pappardelle med porcini sopp.

La Crémaillère
73 Rue Sainte-Anne
Quebec, Quebec G1R 3X4
Canada
418-692-2216
cremaillere.qc.ca

Saint-Alexandre Pub

I en by som er så overveldende fransk i arv og karakter, dette engelske puben tilbyr et taktskifte. Ikke bare Saint-Alex tjene øl, øl og sterkere sprit som en forventer på en pub, men menyen er mer tilfeldig i naturen enn de fleste av Old Quebec spisesteder. Nachos, hamburgere, biff og pommes frites fylle menyen på denne etableringen. Andre spesialiteter inkluderer biff og nyre sektor og grillet ribbeina.

Saint-Alexandre Pub
1087 Rue Saint-Jean
Quebec, Quebec G1R 1S3
Canada
418-694-0015
pubstalexandre.com

Le Saint Amour

Dette elegant innredede restaurant spesialiserer seg på foie gras, tilbyr denne delikatessen i en rekke varianter. Andre spesialiteter av kjøkkensjefen Jean Luc Boulay inkluderer rack av Alberta lam, angus biff, caribou biff, squab, biff tartar og red snapper filet. For dessert oppdrettere, på menyen inneholder crème brulée laget med Quebec wildberries og baba au rhum med pasjonsfrukt, bringebær og sjokolade macaroon.

Le Saint Amour
48 Rue Sainte-Ursule
Quebec, Quebec G1R 4E2
Canada
418-694-0667
saint-amour.com

Related Posts