Økoturisme og besøkende Impacts

April 30 by admin

Økoturisme og besøkende Impacts


Økoturisme er vanligvis definert som turisme som sparer miljøet samtidig nyter lokalbefolkningen. Det er en type reise som fokuserer på utdanning og respekt for lokale skikker og oppførsel, støtter bedrifter som er miljøvennlige og lokalt støttet, og å ha liten innvirkning på miljøet. Fordi turisme ofte etterlater negative besøkende konsekvenser for nærmiljø, kultur og mennesker, søker økoturisme å forlate positive netto besøkende virkninger.

Identifikasjon

Et viktig prinsipp for økoturisme er den oppmerksomheten den kan trekke til bevaring av naturressurser og naturtyper. Fordi økoturisme er miljøbevisst reise, bringer det hensyn til de begrensede ressursene i et bestemt område og tiltrekker seg vinterhage talsmenn for å beskytte disse ressursene. Økoturisme også fremmer reisende utdanning og bevissthet, og kan bidra til å bevare integriteten til en destinasjon samtidig nyter menneskene som bor der.

betraktninger

Tenk hvor miljøvennlig et hotell er før du velger det. Finn ut hvordan det kutter ned på vann og avfall, og om det er involvert i miljø eller vinterhage innsats. Dessuten er utdanning en viktig faktor i økoturisme, og lære om lokale skikker, folk, atferd og selv språket kan bidra til å redusere reise innvirkning på en destinasjon. Når du kjøper suvenirer, booking guider eller spise på restauranter, vurdere å velge lokalt eide virksomheter, som pengene vil gå mot nyter den lokale befolkningen.

Misforståelse

Misforståelse inkluderer tro man ikke kan nyte en høy kvalitet hotellet eller fasiliteter som de som "ikke-fornybare" reise ofte gir. Økoturisme støtter et bredt spekter av alternativer for reisende, inkludert høy kvalitet hoteller.

En annen misforståelse er at økoturisme vil gjøre turen dyrere, men fordi rekke priser for økoturisme turer og overnattingssteder er stort, kan det være rimeligere alternativer tilgjengelig.

En vanlig misforståelse er at målet valg er begrenset, men økoturisme omfatter alle kontinenter og alle typer terreng. Du kan oppleve mange typer turer og destinasjoner gjennom økoturisme.

fordeler

Fordeler med ansvarlig reise inkluderer tilstrømningen av pengene som kommer inn i samfunnet fra utsiden. Denne inntektskilde hjelper lokalbefolkningen direkte. Også økoturisme støtter selskaper som er miljøbevisst, så vel som lokalt basert.

utilsiktede effekter

Økoturisme kan ha positive effekter på den lokale kulturen og miljøet ved å øke bevisstheten om urfolk og kultur, og kan fremme konservatisme av det lokale miljøet. Mens økoturisme kan bidra til å bringe penger til et lokalsamfunn, en usedvanlig kraftig økning i besøkende og penger kan forstyrre den vanlige rutinen av livet. Slike effekter kan føre til endringer i den lokale økonomien, som flere turist-serving virksomheter oppstår, og kan også påvirke livsstilen til folk som de er avhengige mer på turisme som et middel til rikdom.

Related Posts