Oklahoma Getaway Cabins

January 20 by admin

Oklahoma Getaway Cabins


Hvis du er på vei til Oklahoma med familien, noen nære venner eller med noen særskilte å nyte en romantisk ferie, vil du finne en rekke hytter å imøtekomme behovene dine. Mens du er der, ta i en av de mange festivaler som Oklahoma International Bluegrass Festival eller tur en av flere museer eller Indian reservasjoner.

Cedar Creek Cabin Inc

Ligger i Arbuckle Mountain Region, nær Arbuckle Lake, kan hytter på Cedar Creek romme både par og små grupper, og i hytten, store grupper opp til 20. Hyttene har fullt utstyrt kjøkken, peis, bad, satellitt-TV og DVD-spiller, samt sentrale luft og varme. Eiendommen omfatter også to små, fiskerike dammer. Hyttas navn er tegn på deres innredning og inkluderer Getaway, Angler og Trapper. Nærliggende attraksjoner inkluderer turgåing, svømming og sykling på Arbuckle Lake og mindre enn en mil fra hytter vil du finne en Sonic, den fattige jenter Cafe og Snak Shak Central.

Cedar Creek Cabin Inc

701 Lakeview Drive

Sulphur, OK 73086

580-622-8897

cabinsatcedarcreek.com

Dos Equis (XX) Ranch Cabin

Dos Equis, på lager og naturskjønne Tammy Lake, er en privat 2 roms hytte med 1 1/2 bad, vaskemaskin, tørketrommel, sentrale luft og varme, et fullt utstyrt kjøkken og et snev av luksus, italienske skinnstoler og sofaer i stuen. Alle sengetøy og papirprodukter leveres og kokker kan selv finne krydder til bruk for sitt måltid forberedelse. Steinen uteplass og 2 dekk gir utsikt over sjøen og landskapet rundt, og eiendommen har også en campingplass med full hookups, 4 dekket hest boder og en vask bay. Dominos, Subway og Los Mejores Amigos er bare en kort kjøretur unna, og Lakewood Golf Course og Wintersmith Park tilbyr timer med rekreasjon.

Dos Equis (XX) Ranch Cabin

CR 1672

Fittstown, OK 74842

580-265-4476

xxranch.com

Peyton Place

Hytter på Peyton Place er satt på den eldste kano leir på Illinois River. Disse A-frame stil enheter er egnet for små familier eller par og kan sove opptil 4. Alle sengetøy følger med, men husk å ta dine egne gryter, panner, tallerkener, bestikk og annet matlaging og spising materialer. Eiendommen har også en hytte som sover åtte og en hytte som kan sove opptil 48 gjester. Det er også en campingplass, RV park, leir butikk som selger sandwicher, øl, brød, is og fungerer også som utleie kontoret for kanoer og flåter. Hvis du planlegger å utforske noen av de lokale restauranter, den Echota House Restaurant og Sam og Ella kylling Palace er bare noen få miles unna. Den Cherokee Hills Shopping Center og Cherokee Trails Golf Course tilbyr noen morsomme aktiviteter for en avslappende ferie med familien eller den spesielle personen.

Peyton Place

10298 Highway 10

Tahlequah, OK 74464

800-359-0866

peytonsplace.com

Related Posts