Ohio Lakes med hytter eller hytter for Helgeturer

January 17 by admin

Ohio Lakes med hytter eller hytter for Helgeturer


Ohio har mer enn 2000 innsjøer som er større enn to mål, men bare 20 av dem er naturlige vannforekomster dannet av isbreer. De andre er kunstige innsjøer som ble opprettet for å mate vann inn i kanalene mellom Lake Erie i nord og Ohio River i sør. Disse mange innsjøer gi båtliv, fiske, padling, windsurfing og mange andre populære vannsport, samt rikt dyreliv og fuglearter, både fastboende og vandrende.

Lake Shawn

Ligger i det sørøstlige Ohio i Belmont County på State Route 148, er Lake Shawn en sportslig innsjø tilbud jakt og fiske på et fang og slipp basis i og rundt 30-acre innsjø. To gjest hytter er tilgjengelig for dem også booking jakt og fiskepakker. Hyttene vil sove mellom fem og sju gjester, med mindre hytta har ett soverom og større ha to. Begge hyttene har alle de forventede fasiliteter for komfortabel stue, inkludert enten en gass peis eller vedovn, og har nylig blitt pusset opp. En vedfyrt badestamp er tilgjengelig på forespørsel.

Lake Shawn

50460 E Captina Hwy (St Rt. 148)

Jacobsburg, OH 43933-9772

216-406-5302

lakeshawn.com

Lake håp

Båtliv, fiske og bading kan nytes på 120-acre Lake Hope, hvor en badestrand gir toalettene samt en strand hus med solterrasse. Crappie og steinbit, stor munn bass og Bluegill fisk gir gode fiskemuligheter, og båter kan leies inkludert kajakker og padlebåter. Over 60 hytter er tilgjengelig i tre forskjellige stiler: Wildlife Hytter, jernovnen Hytter eller Forest Cottages. Jernovnen og skog hyttene har vedovner og er ferdig i native hardtre. Alle hyttene har komplett kjøkken og utendørs griller og brann ringer.

Lake Håp State Park

27331 State Route 278

McArthur, OH 45651

740-596-5253

lakehopestatepark.com

Cowan Lake

Den 700 mål store Cowan Lake, som ligger innenfor den 1075 mål store parken, har båter og kanoer for utleie fra South Shore Marina, hvor seiling er et populært tidsfordriv. Fiske tilbyr bass, bluegill og steinbit, eller for friluftsinteresserte er det fjellturer og sykkelstier. Cottage innkvartering tilbyr oppvarmet og aircondition, to soverom komfort med alle sengetøy og håndklær leveres. Det er 27 hytter totalt, og dyr er tillatt i enkelte hytter. Gasspeiser og treterrasser har i premium hytter.

Cowan Lake State Park

1750 Osborn Road,

Wilmington, OH 45177

866-644-6727

dnr.state.oh.us

Related Posts