Ohio helgeturer

December 10 by admin

Ohio helgeturer


Enten du trenger en landlig ferie eller en travel helg i byen, vil Ohio ikke skuffe. Kjent som Buckeye staten, er Ohio sjarm forbundet med motorveier utpekt som Scenic Byways, noe som gjør veien turer en foretrukket måte å komme seg rundt. Den beste tiden å reise rundt Ohio er fra mai til oktober, som somrene er relativt mild og høsten er fargerik med skiftende blader.

Amish Country

Sørøst Ohio er hjem til den største Amish befolkningen i verden, og Amish landet er en av de mest populære destinasjonene i staten. Alle de statlige og føderale motorveier i Amish fylkene er Ohio Scenic Byways. Besøkende liker shopping for antikviteter, solid og vakkert håndlagde møbler, hjemmelaget quilts, keramikk, lys og andre håndverker-laget varer. Besøk til Amish craftspeople studioer, hest og vogn og ferie kanefart er også tilgjengelig. Historisk Millersberg og Berlin er navene i området, med overnatting, spisesteder og museer. Mange hytter og seng og frokost er tilgjengelig over hele Amish landet også. Det beste alternativet er å kjøre inn på en fredag ​​kveld, deretter stige tidlig på lørdag for å sightsee og shoppe rundt området. Søndager er en dag for tilbedelse, så mange bedrifter er stengt.

Aten

Athen er en by på 22.000 mennesker i midten av Appalachian Ohio. Ohio University viktigste campus er i Athen, med nesten 20 000 studenter. Rimelige leier, intellektuelle samfunnet og nærhet til natur har gjort Athen hjem for mange kunstnere; med åpne atelierer og små butikker er et bevis på dette. For en helg, tilbringe en dag i Athen perusing fancy etablissementer. Din neste dag kan bli brukt sykling eller fotturer på Athen Trial, en sti system som kombinerer både off-road og on-road baner rundt i byen, eller gå ridning på ridestier i nærheten Strouds Run State Park eller Wayne National Forest.

Cuyahoga Valley National Park

Cuyahoga Valley National Park dekker 33.000 dekar langs Ohios Cuyahoga. Cuyahoga Valley National Park har ridestier for ridning; fjellturer og sykkelstier; og skog, dammer og lier å utforske. Bo i en nærliggende motell camp på primitive campingplasser.

Cuyahoga Valley National Park

15610 Vaughn Road

Brecks, OH 44141

330-657-2752

nps.gov

Cleveland

Noen ganger trenger du en ferie til byen, for et skudd av kultur og moro. Mens hver by i Ohio har sine attraksjoner, står Cleveland ut. Med The Rock and Roll Hall of Fame, båtturer på Lake Erie, Cedar Point Amusement Park med sin verdensklasse berg-og dalbaner og en av de største bondens marked i verden, er det virkelig noe for alle i Cleveland. Golf på en av de 100 beste banene rundt om i byen, sjekk ut et show på Playhousesquare eller ta i et spill, som Cleveland er hjem til mange idrettslag. For kunstelskere, er Universitetet Circle en kvadratmil av kunst.

Related Posts