Oceanfront Hotell i Virginia Beach som tillater hunder

May 20 by admin

Oceanfront Hotell i Virginia Beach som tillater hunder


Virginia Beach har mange familievennlige attraksjoner, inkludert 25 golfbaner, Old Cape Henry Lighthouse, historiske boliger og miles av strender. Mens du bor i en av pet-vennlig hotell langs stranden, kan du nyte vandre kjæledyret i Seashore State Park eller besøke en av de andre mange attraksjoner i området.

Wyndham Virginia Beach

Wyndham Virginia Beach er et tre-stjerners hotellet ved kysten på den nordlige enden av stranden. Strandpromenaden og flere andre attraksjoner ligger innen gangavstand fra hotellet. Det er 245 gjesterom, resepsjonstjenester, restaurant, svømmebasseng, treningssenter og Internett-tilgang. Hunder 25 lbs. og under er velkomne på hotellet for en avgift på $ 25 per dyr med maksimalt to kjæledyr per rom per oktober 2010.

Wyndam Virginia Beach

5700 Atlantic Ave.

Virginia Beach, VA, 23451

wyndham.com

Holiday Inn Sunspree Resort

Dette tre-stjerners hotellet har mange fasiliteter, inkludert en doven elv, bassenger, sauna, vannsklier, vaskerom, utfyllende frokost, restaurant, resepsjonstjenester og treningsstudio. Per oktober 2010, kjæledyr er velkomne på Holiday Inn med en $ 40 avgift som ikke refunderes. Det er ingen vektgrense på kjæledyr, men det er en to-pet grense, og det vil være en ekstra $ 20 gebyr for andre kjæledyr. Hvert kjæledyr vil motta en spesiell velkomst goodie bag ved innsjekking.

Holiday Inn Sunspree Resort

3900 North Atlantic Ave.

Virginia Beach, VA, 23451

877-786-9480

holidayinn.com

Residence Inn

De tre-stjerners Residence Inn er et utvidet opphold hotell med fullt utstyrt kjøkken, balkonger og arbeidsområder i hvert rom. Det tilbyr en gratis varm frokost og en ukentlig grillfest for gjester, samt innendørsbasseng, vaskeri og treningssenter. Per oktober 2010, er det kjæledyr avgift $ 75 og kan ikke refunderes. Hotellet krever også kjæledyr forbli i bånd når du er i fellesarealene.

Residence Inn

3217 Atlantic Ave.

Virginia Beach, VA, 23451

757-425-1141

marriott.com

Sheraton Oceanfront Hotel

De tre og en halv-stjerners Sheraton har både innendørs og utendørs svømmebasseng, i gangavstand fra flere attraksjoner Virginia Beach, høyhastighets Internett-tilgang, Sheraton Sweet Sleeper-senger og treningsstudio. Dyr er alltid velkommen på Sheraton på utpekte etasjer og en hund fraskrivelse avtale må være signert. Husdyr må være i bånd hele tiden mens i fellesarealene.

Sheraton Oceanfront Hotel

3501 Atlantic Ave.

Virginia Beach, VA 23451

800-325-3535

sheratonvirginiabeach.com

Related Posts