Oceanfront Hotell i Cherry Grove Beach, SC

December 16 by admin

Oceanfront Hotell i Cherry Grove Beach, SC


Arealet av Cherry Grove Beach, South Carolina, er en del av byen North Myrtle Beach; i 1968, fire små byer kombinert for å skape byen. Arealet av Cherry Grove er en del av den ni mil lang strand på Atlanterhavet som omfatter North Myrtle Beach. Flertallet av losji i Cherry Grove inkluderer hytter og hjem utleie.

Prince Resort

Prince Resort ligger ved inngangen til Cherry Grove Pier, består av to tårn. Tower One av feriestedet er ved havet. Tower Two er over gaten. Det er et treningssenter, to bassenger (ett på taket har en lazy river), fire boblebad og et barnebasseng. Suitene på Prince Resort varierer i størrelse 522 til 1412 kvadratfot. De største suitene har tre soverom og tre bad. Rommene har designer berører, er romslig og åpen med gulv-til-tak-vinduer. Hver suite har et fullt utstyrt kjøkken, vaskemaskin og tørketrommel, kabel, høyhastighets Internett og hage badekar. 3500 Ocean Grill er en restaurant på stedet ved havet restaurant og Boardwalk Beach Cafe er på kaien.

Prince Resort
3500 North Ocean Blvd
North Myrtle Beach, SC 29582
(866) 503-9518
princeresortonline.com

Avista Resort

Avista Resort tilbyr ett-, to- og tre-roms suiter med fullt utstyrt kjøkken. Romstørrelser varierer fra 497 til 1446 kvadratfot med høyhastighets Internett, lokale samtaler, parkering under tak og treningssenter dekket i en resort avgift. Det er tre restauranter på Avista Resort. Nyt soling på stranden eller på en av tre bassenger, to lat elver, tre boblebad eller et barnebasseng.

Avista Resort
300 North Ocean Blvd.
North Myrtle Beach, SC 29582
(800) 968-8986
avistaresort.com

Tårnene på Grove

Designer møbler og art deco innredning definere tårnene på Grove. Ett-, to- og tre-roms enheter inkluderer fasiliteter som fullt utstyrt kjøkken med granitt benkeplater, vaskemaskin og tørketrommel, trådløs Internett-tilgang og tilgang til et treningssenter. Gulv-til-tak-vinduer gir en flott utsikt over havet. Alle rommene er røykfrie og varierer i størrelse 337 til 1251 kvadratfot. Det er 500 fot med privat tilgang til stranden for gjester og en overbygd basseng og lazy river.

Tårnene på Grove
2100 North Ocean Blvd.
North Myrtle Beach, SC 29852
(888) 905-3001
towersonthegrove.com

Related Posts