Non-stick Spray erstattere

February 1 by admin

Non-stick Spray erstattere


Non-stick spray er vanligvis brukes i baking og grilling, noe som gjør opprydding av skitne broiler panner, stekeplater og grill griller mye enklere. Men, selv om mye brukt, non-stick spray er ikke nødvendigvis sunt valg, spesielt når du bruker dem på produkter som allerede har non-stick overflater. The Dietary Managers Association advarer mot å gjøre dette. Non-stick spray erstatter er sunnere valg og kan faktisk inneholde ingredienser som ligner de i non-stick spray.

Ingredienser av Non-stick spray

Oljer slik som vegetabilsk olje, maisolje og rapsolje kan alle brukes som anti-klebe spray substitutter. Dette er noen av de samme oljene som finnes i ulike non-stick spray. Den andre nyttige ingrediens i non-stick spray er lecitin. Ifølge Guide Lecithin webområdet, mest kommersielle organisk lecithin består av soyabønner lecithin. Soyabønneolje bidrar til å skape varmebestandig lecitin. Denne spesialbehandlet lecithin er i stand til å tåle høye temperaturer mye lenger. Din non-stick spray erstatning bør inneholde noen form for lecithin

olje Substitute

Noen produsenter produsere både konvensjonelle oljer og non-stick spray. De ikke-pinne spray og Standard Oil inneholder vanligvis lignende ingredienser. Det er derfor maisolje og vegetabilsk olje gjøre gode non-stick spray substitutter. Olivenolje er en annen favoritt. Alt du gjør er å kjøpe en plast spray flaske og fyll den med olje. Spesiallagde olje sprøyter med skjerm filtrert pumper er tilgjengelige for å bidra til å forhindre tilstopping. Organisk lecithin i flytende form kan kjøpes på det lokale helsekost butikk.

Butter Substitute

Mange velger å bruke smør som en erstatning for non-stick spray. Hvis kalorier og vekt er ikke et problem, er smør et godt valg. Ellers kan du prøve en smør erstatning som vil tillate deg å nyte smaken av smør uten fett og kalorier.

Bakepapir Substitute

Pergament papir, også referert til som bakepapir, er en annen ikke-pinne spray erstatning. Denne heavy-duty papir kommer i en boks, på en rull. Silisium belegget gjør at papiret kan tåle høye temperaturer.

Related Posts