New York by Bussturer fra North Carolina

March 20 by admin

New York by Bussturer fra North Carolina


Reiser til New York City fra North Carolina kan bli en kostbar proposisjoner. Bussturer er et rimelig alternativ, og det er pakker til glede teater buff, baseball fan, shopaholic og barn i alle aldre blendet av lysene i løpet av ferien. Begge disse turene er et flott alternativ hvis du reiser med en liten gruppe, eller til og med selv. Større grupper kan være i stand til å spare penger ved å chartre egen buss.

Holiday Tours

Ferie Tours tilbyr turer til New York i løpet av året. Prisene varierer fra $ 649 til $ 1299 og er avhengig av tid på året, er lengden på turen, som guidede turer tilbys og overnattingssted. De fleste av turene vare fra tre til fem dager. Flere av turene tilbyr overnatting i New Jersey for å holde prisene i sjakk. På sommeren er det en tur som inkluderer en New York Yankees Major League Baseball spillet. Turer i løpet av vinteren høytiden er spesielt populære. A Christmas "spesielle" inkluderer en billett for å se den verdensberømte Gun på Radio City Music Hall.

Christian Tours

Christian Tours tilbyr 20 forskjellige turer til The Big Apple, inkludert en "Mor, datter, venninner," en "East Coast Baseball Fling" og en "Theater Spectacular." Dens "New York Ferie og Miracle of Christmas" tur siste fem dagene, og kombinerer Macys Thanksgiving Day parade og Radio City Music Hall spektakulære med en overnatting besøk i Lancaster, Pennsylvania. Det er mer enn et dusin forskjellige avgangs områder, og alle turene vare i minst tre dager. Prisene varierer fra under $ 700 til $ 1600, avhengig av pakken.

Gray Line New York

Hvis du reiser med en stor gruppe, er et annet alternativ å leie din egen buss gjennom Gray Line. Du trenger minst 55 passasjerer for å fylle buss buss, men selskapet vil sørge for bussen å plukke opp gruppen i byen du ønsker. Prisene, for bare bussen, varierer fra $ 925 til $ 1100 for en enveis tur, avhengig av hvilken dag i uken. Du kan betale separat for en guide, og du blir nødt til å gjøre alle dine egne rom.

Related Posts