Naturlig rettsmidler for å stoppe håravfall og regrow hår

June 5 by admin

Den hårpleie markedet er mettet med produkter og prosedyrer som lover å stoppe håravfall og regrow hår, men mange av dem er rett og slett bevist. Før du forplikter deg til et kommersielt produkt, bør du vurdere noen hjemme rettsmidler som er enkelt, effektivt og billig. Selv om de ikke vil produsere en ny hår over natten, kan de bidra til å behandle noen av årsakene til tynt hår og hårtap, og vil ikke bryte bank.

Massere hodebunnen

Masserer hodebunnen bidrar til å øke blodsirkulasjonen og blodtilførselen til hårsekkene som kan fremme vekst. Bruk fingertuppene til forsiktig massere hodebunnen i en liten sirkulær bevegelse i 10 til 15 minutter om dagen, noe som skaper varme i hodebunnen. Dette bringer blod til overflaten, "mate" hårsekkene. Noen kilder hevder at du kan bruke ingefær, eggeplommer, kokosmelk og andre matvarer under massasje for å stimulere Etterveksten, men lite bevis så støtter langt effekten av å gjøre det.

Hopp over Shampoo

For mye sjamponering kan være stressende å delikat hår sjakter, forårsaker dem til å bli svak, tørre og sprø. Tørt og sprøtt hår bryter av, forårsaker håret til å vises tynnere. Sannheten er at sunt hår trenger ikke å bli vasket hver dag; hyppig hårvask bevirker at hodebunnen for å produsere mer olje, noe som gjør håret fetere og i sin tur krever hyppigere hårvask. Prøv å hoppe over en dag eller to i mellom hver vask. Håret kan ta en stund å justere, men etter en tid vil du merke at håret ditt er sunnere og ikke så utsatt for brekkasje.

Urtepreparater

Ingen kur finnes for hårtap, og urter absolutt ikke holder den magiske hemmelighet; imidlertid urter ofte arbeide for å behandle symptomer på noen vanlige sykdommer og lidelser, så det samme kan være sant for hårtap. Ifølge National Institutes of Health Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin, urter som lavendel, så Palmetto og tordenguden vintre kan brukes til å behandle hårtap, selv om senteret ikke staten sin effektivitet. Før søker urte-behandlinger, er det best å finne den underliggende årsaken til hårtap ved å konsultere en lege. Hvis problemet er genetisk, kan det være lite du kan gjøre for å løse det; hvis det er hormonelle, imidlertid, urter som behandler hormonell ubalanse, kan være effektive.

Related Posts