Natural Leather Cleaners

May 5 by admin

Natural Leather Cleaners


Skinn klær og varer er holdbare og verdifulle elementer som kan bli ødelagt når rengjort på feil måte. Bruk naturlige rengjøringsmidler til rengjøring av naturlig stoff. Gjør dette minst to ganger i året for å unngå overdreven opphopning av smuss og flekker. Mange husholdnings formler mulig naturlig rengjøring av skinn uten bruk av farlige eller kunstige kjemikalier.

Sitronsaft

Saften fra sitronene fungerer bra for sorte og brune skinnsko. Ikke bruk for mye juice under rengjøring og sørg for å buff skoen med en myk klut rett etter rengjøring.

Eddik

Eddik bidrar til å fjerne vann flekker fra skinn. Gni de fargede området med en klut dyppet i en løsning av eddik fortynnes med vann. Husk at eddik kan kvitte seg av flekken, men det lukter ikke veldig hyggelig. Det kan være lurt å legge til en duftende olje eller urt til løsningen å skjule lukt.

Vaselin

Skinn kan tørke ut og sprekke under kaldt eller varmt vær. En skvett av vaselin gnidd inn skinn vil fukte materialet for å holde dette skjer. Imidlertid kan vaselin ikke være en god renere for baseball hansker, som det etterlater en skitt / støv-fanger rest. Det kan også skape forhold som fremmer veksten av skadelige muggsopp og mugg.

banan skreller

Skinnsko kan poleres og polert med innsiden av et bananskall. Husk imidlertid at banan olje vil ikke fungere som en effektiv renere, selv om dens duft kan være en god deodorant.

Saddle Soap and Oil

Saddle såpe er en mild såpe med mykgjørende ingredienser som glycerin. Den inneholder også bivoks, som beskytter skinn. Som navnet tilsier, er såpe brukes til å rense skinn hest saler. Etter skylling av salen såpe, rengjør skinn med sal olje. Én leverandør ( "Bee Natural") selger sal olje som vil drepe sopp og bakterier som er skadelige for hester som Streptococcus equi.

mink Oil

Mink olje består av lag av underhudsfett mink har under pelsen. Det er bra for oppmykning og vanntetting toppen korn lær som støvler eller sko. Den eneste ulempen er at den bærer en sterk lukt, så det kan være lurt å bruke en salve for å maskere lukten.

Related Posts