Nasjonalparker i Midland & Odessa, Texas

April 15 by admin

Nasjonalparker i Midland & Odessa, Texas


Annektert i 1845 etter år for å være sin egen republikk, er Texas den nest største staten i USA, som strekker seg over mer enn 250.000 square miles med variert geologi. Texas er hjem for mer enn 70 statlige parker, som er bevart og administreres av Texas Parks and Wildlife Department. Parkene er spredt fra Panhandle slettene og prærien i øst-sentrale Texas til Gulf Coast i sør. Det er statlige parker innen kjøreavstand fra både Odessa og Midland.

Big Spring State Park

Big Spring State Park spenner over 390 dekar i byen Big Spring, Texas, 40 miles øst for Midland og 62 miles øst for Odessa. Parken har en asfaltert sirkel bane ideelt for en flott kjøretur eller jogge som kulminerer på toppen av en 200-fots bløff som byen Big Spring er synlig. Parken har benker, toaletter og en rustikk paviljong laget av kalkstein innsamlet fra i parken som ble bygget av sivile bevaring Corps i 1934.

Lake Colorado City State Park

Lake Colorado City State Park ligger i Colorado City, Texas, 72 miles øst Midland og 94 miles øst for Odessa. Parken dekker 500 dekar og fem miles av bredden av innsjøen Colorado City. Dyr som inkluderer vaskebjørn, hvite tailed hjort, beltedyr og grevling kan bli funnet i parken, samt fiskearter i innsjøen som abbor, steinbit og bass. Besøkende kan nyte fiske, bading og fotturer. Et fiskekort kan fås gjennom offisielle utsalgssteder inkludert agn og sportsbutikker, lokale Texas Parks and Wildlife kontorer og på nettet. Parken har 11 hytter som kan reserveres for overnattinger gjennom Texas Parks and Wildlife Reservation Center, en RV park med elektriske hook-ups, en gruppe piknik paviljong og rekreasjon hall for arrangementer.

Monahans Sandhills State Park

Monahans Sandhills State Park er i Monahans, Texas, 60 miles vest for Midland og 40 miles vest for Odessa. Parken omfatter bare en del av de enorme sanddynene som strekker seg inn i New Mexico der de er kalt Mescalero Sands. Mens de fleste av sanddynene er forankret med vegetasjon, er sanddynene i Monahans Sandhills Park i stadig endring form og kan nå opp til 7 fot. Parken fasiliteter inkluderer en besøkende sentrum, campingplasser med vann og elektrisitet, toaletter, og en gruppe spisesal og piknik paviljongen. Parken har også en 800-acre ridesenter med ridestier som er skyggelagt tie innlegg og vann.

San Angelo State Park

San Angelo State Park ligger i San Angelo, Texas, 100 miles sørvest for Midland og 124 miles sørvest for Odessa. Parken har over 7000 dekar jord og fritidsaktiviteter som fiske, bading, fugletitting og jakt. Besøkende kan lodge i parken på en av campingplasser, hytter eller RV parker. I tillegg til mer enn 350 arter av fugler, er parken hjem til kyr fra Official State of Texas Longhorn Herd og bison.

Related Posts