Når er en god tid å reise i Costa Rica?

April 28 by admin

Costa Rica er et relativt lite land, men til tross for sin lille størrelse, er ganske variert vær. Forstå det unike klimaet i Costa Rica, og hvordan det varierer region til region, kan bidra til å bestemme den beste tiden av året å besøke denne nasjonen av naturlig skjønnhet.

Desember til april

Desember til april er regnet som høy travel sesong for mange deler av Costa Rica. Den nordlige Stillehavskysten, hjem til strandbyene Coco og Tamarindo, begynner sin regntiden etter april og det varer nesten gjennom resten av året, sakte tapering off i november. San José, Region Sør og Drake Bay Area følge samme været mønster. Den gjennomsnittlige årlige temperaturen er 71 grader. Men under den tørre sesongen - den beste tiden å reise - temperaturen når midten av 80-tallet. The San Jose Region følger også dette været mønster.

April til november

Arenal Volcano og den nordlige Lowlands har et unikt klima profil. Den tørre sesongen varer fra april til november, og er den lengste tørre årstiden. Store byer som Tilaron og San Carlos er funnet i denne regionen. Den vulkanske regionen er et populært reisemål for tusenvis av studenter.

Mexicogolfen Klima

The Gulf of Mexico kysten av Costa Rica har sine tørre årstider i februar-mars og september-oktober. Resten av året består av kraftig regn og dårlig vær. Monteverde er unik ved at den tørre sesongen er det varer fra januar til mai. Monteverde er en av Costa Ricas mest populære reisemål. Travel i mai til Costa Rica er betydelig billigere deretter i hele desember og april. Hvis du reiser i mai, vil været fortsatt være gjestfri.

Best Tid: Vær

For de fleste av Costa Rica, er den beste tiden å reise i løpet av månedene desember og april. Noen steder forlenge sesongen til mai, mens de nord Lowlands har motsatt sesong.

Related Posts