Motels nærheten Haverhill, New Hampshire

August 30 by admin

Chartret i 1763, er Haver en by i Grafton County, New Hampshire. Byen har landsbyene Pike, Woodsville, og North Haverhill, sistnevnte er fylket sete. Dette er et område med enestående naturlig skjønnhet som inkluderer Bedell Bridge State Park og Black Mountain State Forest. Byen er vertskap for den årlige North Haverhill Fair, som vanligvis holdt rundt den siste helgen i juli. De nærmeste restaurantene til Haver er i Lisboa og Littleton, 20 og 30 miles mot nord hhv.

høyloft Inn

Den Hayloft Inn ligger i landsbyen North Haverhill, som ligger i den vakre Connecticut River Valley. Dette er en liten og komfortabel inn hvor rommene er oppkalt etter lokale fjellene. Fasiliteter er kanskje ikke så mange som i en moderne inn, men de har eget bad, takvifte og air-condition. En ting som skiller seg ut er deres nylaget gård frokost.

Rosewood Country Inn

Rosewood Country Inn er en 11-suite inn i den lille byen Bradford, fem minutters kjøring sør for Haverhill langs Route 10 år inn har vært i bransjen siden 1896. Frokost er inkludert i prisen for rommet ditt. Tidligere gjester på vertshuset har tatt Gloria Swanson, Mary Pickford, Douglas Fairbanks, Charlie Chaplin og Lillian og Dorothy Gish. Innen ti minutters kjøring fra gjestgiveriet finner du tur- og sykkelstier, kanopadling, bading og fiske.

Candle Inn

Dette lille landet inn har bare seks rom, alle med eget bad, og ligger i sentrum av Bradford, bare 4 miles sør for Haverhill. Sitt ute ved dammen og nyte synet av noen av New Hampshire dyreliv. Du kan se elg, hjort, hegre eller kalkuner. Du kan nyte en tre-retters frokost under oppholdet. The Candle Inn ble bygget i 1897 over grunnlaget for en tidligere avholds hotell som hadde brent ned. General Lafayette ble underholdt i den opprinnelige bygningen.

All Seasons Motel

All Seasons Motel er i Woodsville, 13 miles nord for Haverhill langs Route 10. Motellet har et utendørsbasseng og basketballbane, og gjesterom kommer i en rekke konfigurasjoner. Innen 10 minutters kjøring fra motellet finnes en rekke restauranter og gatekjøkken, inkludert Miss Brittney s Diner, The Happy Hour Family Restaurant og Warners Gallery for Fine Dining. All Seasons Motel er kun 2 miles fra den naturskjønne Kancamagus Highway.

Related Posts