Moteller nær Pembrook, VA

September 28 by admin

Moteller nær Pembrook, VA


Pembrook ligger i Giles County, Va., Er en del av Blacksburg-Christiansburg-Radford byområde. Den lille byen ligger i den sørvestlige delen av staten, og en rekke fritidsaktiviteter er tilgjengelig i nærliggende innsjøer, fjell og skoger. Som i 2009, melder City-Data.com at befolkningen i byen er ca 1170 innbyggere.

The Stone Hotel

Stone Hotel åpnet i 1936, ligger på Mountain Lake Resort og har 40 gjesterom. Gjesterommene ble renovert i 1998; Andre fasiliteter på hotellet inkluderer en lobby, restaurant og fellesarealer. Gjestene har tilgang til 2600 dekar av villmarken med muligheter til å spille tennis, volleyball, golf, fotball, krokket, hestesko og basketball. Andre utendørs aktiviteter som turgåing, sykling, langrenn og løping. En spisestue på stedet er tilgjengelig for alle måltider i løpet av uken.

Inn at Riverbend

The Inn at Riverbend sitter på 13,5 dekar jord og har utsikt over New River. Vertshuset åpnet i 2003 og har sju rom, sammen med peiser, hengekøyer, dekk og terrasser. Aktiviteter i området inkluderer fotturer og sykkelstier, fiske og rafting, golf, tennis og fugletitting. Muligheter er tilgjengelig for gjestene å besøke vingårder, antikvitetsbutikker, eller oppleve kunst av Glassblåsing.

Hawthorn Suites

Hawthorne Suites er bare 17 miles fra Pembrook i Blacksburg, Virginia. I tillegg til de mange rekreasjonsmuligheter i området, har hotellet et treningssenter, bankett anlegget og svømmebasseng. Reisende til området kan besøke Smithfield Plantation, Chateau Morisette Winery og Steppin Out Music Festival. Spisealternativene nærheten av hotellet inkluderer Zeppolis, Macados, Five Guys Burgers, Big Al Sports Bar og Texas Roadhouse.

Hilton Garden Inn

Hilton Garden Inn ligger ca 20 minutter fra Pembrook, Va., er i Blacksburg. Rommene har enten en king-size-seng eller to queen size-senger. Fasiliteter på hotellet inkluderer et treningsrom, svømmebasseng, forretningssenter, bar og lounge, nærbutikk og betjent tjenester. Severdigheter i området er Blue Ridge Parkway, Blacksburg Museum, Motor Mile Speedway og Huckleberry Trail. Restauranter i nærheten av hotellet inkluderer Shakers, Mike Bar and Grill, Champs Sports Bar, Fosters og Backstreets Pizza.

Related Posts