Moteller nær Fairfax, Iowa

March 29 by admin

Moteller nær Fairfax, Iowa


Fairfax ligger i østlige Iowa, er en del av Linn County, og har en befolkning på litt over 1600 innbyggere. Praktisk beliggenhet ved motorvei 151, er Fairfax innen kort kjøreavstand fra Eastern Iowa flyplass, Westdale kjøpesenter og Amana koloniene. Besøkende til området kan finne rikelig med rom for overnatting i nabolandet Cedar Rapids.

Holiday Inn Express Hotel and Suites

Ligger på Interstate 380 og 33rd Avenue i Cedar Rapids, er Holiday Inn Express Hotel & Suites lett å finne og tilbyr en rekke fasiliteter til gjestene. hotellet mindre enn 10 miles fra Fairfax, og tilbyr en 24-timers forretningssenter og møterom for forretningsreisende. Alle 83 rom er nonsmoking, og trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet for gjester. En ukentlig overordnedes resepsjonen, mandag til torsdag, inviterer gjester til å mingle og nyte gratis drikkevarer og snacks.

Best Western Coopers Mill Hotel

Med tilgang til Interstate 380, er Best Western Coopers Mill Hotel ligger i kort avstand fra sentrum av Cedar Rapids og Fairfax. Med et innendørs svømmebasseng, kan treningssenter og restaurant gjester slappe av på hotellet etter en dag med sightseeing eller forretninger. Rommene er utstyrt med king eller queen-size-senger, kaffe / tekoker og hårføner. I tillegg er kabel-TV med HBO og trådløs Internett-tjenesten også leveres gratis. Hotellet er dyrevennlig, og tilbyr gjestene muligheten til å bringe deres katt, hund eller fugl sammen for en ekstra $ 10 per dag kostnad.

Country Inn & Suites

Ligger ved Eastern Iowa Cedar Rapids Airport, er Country Inn & Suites ideelt for reisende rett utenfor et fly inn i området. Et innendørs svømmebasseng gjør at du kan slappe av selv de kaldeste Iowa dager, mens gratis frokost tilbudt gjester tillater dem å starte dagen av til høyre. I tillegg et eget treningssenter hjelper helsebevisste besøkende holde seg til sine øvelser mens på ferie i området. De 74 rommene er alle innredet i en landlig stil. Fasiliteter inkluderer kabel-TV og trådløst internett. Suiter og utvidet opphold alternativer er tilgjengelige.

Rodeway Inn

Innen kort avstand til Coe College, Cedar Rapids kunstmuseum, Cedar Rapids Ice Arena og National Czech & Slovak Museum & Library, Rodeway Inn i Cedar Rapids ligger i sentrum. Tilbyr tilgjengelighet til det beste av Cedar Rapids, er det også i kort kjøreavstand fra Fairfax. De 43 gjesterommene tilbyr fasiliteter inkludert gratis lokale samtaler, trådløst internett og kontinental frokost. I tillegg til innendørsbasseng, hotellet gir også dyr for en ekstra avgift på $ 10 per natt.

Related Posts