Moteller med boblebad i Brantford, Ontario

November 5 by admin

Moteller med boblebad i Brantford, Ontario


En motell med et boblebad kan gi en kjærkommen avkobling på ferie. Mange moteller som har svømmebassenger har også felles boblebad badestamper. Noen moteller selv har boblebad suiter med boblebad midt i rommet. Du har flere alternativer å velge mellom når du reiser til Brantford i det sørlige Ontario når det gjelder moteller med boblebad.

Best Western Brant Park Inn

Best Western Brant Park Inn er ved Highway 403 i hjertet av Brantford. Hotellet har et innendørs boblebad ved siden av et oppvarmet svømmebasseng. Walter Gretzky Wing, oppkalt etter den berømte far hockey stor Wayne Gretzky, har også luksussuiter som "Whirlpool Room", med en to-person boblebad i rommet.

Quality Inn & Suites Brantford

Quality Inn & Suites Brantford er mindre enn fem minutter fra Nippissing University Campus og ca fem minutter fra sentrum Branford. Det har et oppvarmet innendørsbasseng med en hevet felles boblebad badestamp. Hot-tub suiter er også tilgjengelig som har to til tre personer oppvokst boblebad i rommet.

Days Inn Brantford

Days Inn Brantford er rett utenfor motorvei i Brantford, og ligger en 10-minutters kjøretur fra Ben Mar Family Fun Centre, Brant County Museum og Brantford Charity Casino. Vertshuset har ingen bassenget eller samfunnet jacuzzi, men tilbyr boblebad suiter for mer privat, in-room Jacuzzi avslapning.

Hampton Inn & Suites

Hampton Inn & Suites by Hilton Hamilton-Brantford er på kanten av Bratford, ved siden av motorvei. Hotellet er helt røykfritt. Den har en stor innendørs oppvarmet basseng med samfunnet boblebad jacuzzi. Det tilbyr også ikke-suite vanlige rom med en king-size seng og oppvokst to personer boblebad.

Related Posts