Morsomme ting for barn i Oklahoma City

August 26 by admin

Morsomme ting for barn i Oklahoma City


Oklahoma City er et flott sted for familieaktiviteter. Som den 31. største byen i landet, er det noe for hvert medlem av familien å nyte. Barn og foreldre vil nyte en tur til denne voksende storby, med parker, museer, sportsarenaer og mange historiske utstillinger. Følgende er morsomme aktiviteter for barn og familier, inkludert noen gratis attraksjoner.

Friluftsliv

Morsomme ting for barn i Oklahoma City

Barn er sikker på å elske utendørs aktiviteter som parker og dyrehagen.

Når været er perfekt, hvorfor ikke besøke noen av de mest elskede utendørs attraksjoner for Oklahoma City, inkludert Oklahoma City Zoo, den tredje beste familievennlige zoologiske hagen i landet. En annen stor utendørs eventyr er Martin Park Nature Center. Med gratis inngang, denne fritidspark tilbyr turer og en hands-on museum. Ikke glem å stoppe ved Route 66 Park, hjemmet til den største lekeplassen i Oklahoma City hvor barna kan lære mer om den historiske ruten.

Innendørsaktiviteter

Morsomme ting for barn i Oklahoma City

Innendørs aktiviteter er bra for barna når været er uforutsigbart.

Innendørs aktiviteter er en god måte å slå varmen eller regnvær. Feiringen Station er verdt et besøk, en park med båter, paintball, og minigolf. Pole Position Raceway er en av de største innendørs go kart baner i verden. For de spirende artister, Oklahoma barneteater introduserer barn til scenen. Sprettende Craze er en annen innendørs moro sentrum med oppblåsbare arenaer for retur.

Idrettsrelaterte aktiviteter

Morsomme ting for barn i Oklahoma City

Sportsarrangementer i Oklahoma City er en flott aktivitet å gjøre med barna.

Oklahoma City har mange sportsrelaterte aktiviteter som barna vil like. For barn som liker actionsport, besøke Mat Hoffman Handling Sports Park, kåret til en av de ti beste skateparker i USA. Basketball fans er på hell, Oklahoma City Thunder spiller ved Oklahoma City Arena, også University of Oklahoma har ofte sportsbegivenheter. The National Softball Hall of Fame ligger i Oklahoma City.

pedagogiske aktiviteter

Morsomme ting for barn i Oklahoma City

Oklahoma City hvis full av pedagogiske nettsteder barna vil finne morsomt.

Pedagogiske aktiviteter trenger ikke å være kjedelig. De absolutt ikke er i Oklahoma City med National Cowboy & Western Heritage Museum, som huser alle ting cowboy. The Science Museum of Oklahoma er full av hands-on utstillinger om plass og luftfart. Den Overholser Mansion er sikker på å imponere barna med sine gammeldags relikvier og historisk betydning. For de historie fanatikere vil 45th Infantry Division Museum imponere for sin historiske betydning.

Related Posts