Morsomme ting for barn i Miami Beach, Florida

December 13 by admin

Morsomme ting for barn i Miami Beach, Florida


Den gylne sanden og glitrende vannet i Miami Beach kan være kjent for en fresende natteliv og kjendis-studded folkemengder, men området er også et attraktivt reisemål for familier med små barn på jakt etter en morsom ferie. Fra fritidsaktiviteter til pedagogiske turer, ferie familier og lokalbefolkningen med små barn kan finne en håndfull familievennlige attraksjoner i og rundt South Beach og Miami sentrum.

Miami Duck Tours

Barn mellom 4 og 12 år kan delta på en morsom og lærerik tur med familien med Miami Duck Tours. Disse turene tillate gjester å se flere severdigheter og attraksjoner i Miami på land og til vanns, og turen inkluderer mat og drikke. Turene går hver dag i uken, og gi en oversikt om historien til området, og interessante fakta om kjente severdigheter i Miami Beach.

Miami Duck Tours

1665 Washington Ave.

Miami Beach, FL 33139

786-276-8300

ducktoursmiami.com

Yachting med A. Water Fanta

A. Vann Fanta er en yacht og båt tur byrå og tilbyr gruppe båtutleie med live underholdning om bord og spisesteder. Familier kan velge mellom flere forskjellige typer båtutleie, inkludert sport yachter, seilbåter, katamaraner, mega yachter og fiskebåter, og barn kan nyte den vakre utsikten over Miami fjæra under ekskursjon. Fiske charterturer inkluderer takle, gear og fiske instruksjon fra en erfaren fiske mannskap.

A. Water Fanta

420 Lincoln Rd., # 360

Miami Beach, FL 33139

305-531-1480

waterfantaseas.com

Miami Beach Botanical Garden

Barn kan lære om naturen og Miamis tropiske blomster, fauna og planter ved å tilbringe dagen på Miami Beach Botanical Garden. Den 4,5 mål store botaniske hagen har dusinvis av tropiske trær, en japansk hage, orkideer og avslapningsområder. Besøkende kan ta en selv-guidet tur i hagen for å se vakkert hageanlegg, spasere asfalterte gangveier, og delta på workshops og seminarer på stedet i løpet av året. Entre er gratis hele året.

Miami Beach Botanical Garden

2000 Convention Center Dr.

Miami Beach, FL 33139

305-673-7256

mbgarden.org

Miami barneteater

The Miami barneteater vert pedagogiske arrangementer, teater leirer og musikalske arrangementer for barn i alle aldre gjennom hele året. Den profesjonelle teaterkompaniet har teater programmer for barn mellom 3 og 19 år. Tidligere produksjoner og forestillinger inkluderer Disneys High School Musical 2, Joseph og Amazing Technicolor Dreamcoat, Fame, Døsig anstand og Rapunzel.

Miami barneteater

11155 Southwest 112th Ave.

Miami, FL 33176

305-274-3595

miamichildrenstheater.com

Related Posts