Morsomme ting for barn å gjøre i Northwest Ohio

January 11 by admin

Morsomme ting for barn å gjøre i Northwest Ohio


Northwest Ohio omfatter en rekke byer både store og små som tilbyr et mangfold av aktiviteter for barn i alle aldre. Barn kan få meningsfylte læringsopplevelser og forståelse av vitenskapelige begreper ved å utforske en science museum, se historiske gjenstander ved å besøke et historisk museum eller få et inntrykk av livet i gamle dager ved å besøke en historisk landsby.

Imagination Station

Imagination Station er et vitensenter i Toledo opptatt av å gi barn i alle aldre med en morsom og spennende pedagogisk erfaring. Det gir mer enn 250 multi-sensoriske hands-on utstillinger gjennom seks unike Learning Worlds. Besøkende kan få en one-of-a-kind erfaring gjennom faste og midlertidige utstillinger av klassisk og moderne vitenskap. Imagination Station er forpliktet til å tilby ferske og nye opplevelser, og det gir en stadig skiftende arrangementskalender. Store museum attraksjoner inkluderer High Wire Cycle, Energi Factory og Simulator Theater. Det er også et område som heter Lille Kidspace for å imøtekomme unge gjester. The Atomic Café ligger i sentrum, og det gir en rekke menyvalg for gjester. Imagination Station plass til bursdagsselskaper og tilbyr tre parti pakker for å møte gjestenes behov. Imagination Station er åpent året rundt regelmessig på tirsdager gjennom søndager og noen spesielle mandager som Columbus Day og Memorial Day.

Imagination Station
1 Discovery Way
Toledo, OH 43604
419-244-2674
imaginationstationtoledo.org

Allen County Museum

Allen County Museum i Lima huser historiske gjenstander og modeller. Det inkluderer en rekke utstillinger, inkludert modeller av de første bildeler, steiner og mineraler, og en kopi av hjemme George Washingtons. Det inkluderer også Barnas Discovery Center som tilbyr et enkelt-roms skolehus, tømmerhytte, landhandel, indiansk hytta og modelljernbane display. En stor aktivitet plass og klasserom er også plassert i Barnas Discovery Center. Museet tilbyr mange forskjellige månedlige arrangementer gjennom hele året. Allen County Museum plass til grupper og skole ekskursjoner og tilbyr guidede turer og reiser museums programmer. Campus av Allen County Museum inneholder hovedmuseumsbygningene, John H. Keller Jernbane Archives, MacDonell Hus og Elizabeth M. MacDonell Memorial Library. Allen County Museum er åpent hele året tirsdager gjennom søndager.

Allen County Museum
620 W. Market St.
Lima, OH 45801
419-222-9426
allencountymuseum.org

Sauder Village

Sauder Village i Archbold er en historisk landsby dedikert til å gi gjestene et innblikk i dagliglivet i løpet av det 19. og tidlig 20. århundre tidsrammer. Det tilbyr en rekke aktiviteter gjennom hele driftssesongen slik som gamle utskrift teknikk demonstrasjoner, historiske håndverk og matprodukter. Sauder Village huser en rekke historiske strukturer fra Northwest Ohio området. Utstillingene er Pioneer Settlement, Great Svart Swap og Sauder Village samlinger. Det er også en liten Pioneers utstilling for unge besøkende. Det finnes en rekke gjenstander som møbler, redskaper og husholdningsartikler. Sauder Village inkluderer også en campingplass, 98-room inn, 350-seters restaurant, møte / bankett sentrum og mange steder for shopping. Landsbyen tilbyr mange forskjellige spesielle arrangementer og aktiviteter samt klasser og show. Sauder Village er åpent fra slutten av april til slutten av oktober tirsdager gjennom søndager.

Sauder Village
22611 State Route 2
Archbold, OH 43502
419-446-2541
saudervillage.org

Related Posts