Morsomme ting for barn å gjøre i Nord-New York

March 12 by admin

Morsomme ting for barn å gjøre i Nord-New York


Den Adirondacks regionen i Nord-New York state har mange barnevennlige aktiviteter som foreldre kan nyte også. Området byr på innendørs og utendørs aktiviteter, blant annet et museum opplevelse hvor barn leker med alle utstillinger. Inngangsbilletter til aktiviteter spenner fra gratis til rundt $ 35 per barn for fornøyelsesparken, som i februar 2011.

Fort Stanwix National Monument

Dette rekonstruert fort fra uavhengighetskrigen ligger i Roma, NY, er en lærerik og underholdende opplevelse for hele familien, og er egnet for barn i alderen 3 år og eldre. Besøkende kan se fremstillinger av fort livet i løpet av perioden, og det er et program for Junior Rangers som lærer barn om å jobbe i National Park Service. En tur til fortet bør være av særlig interesse for barn å lære om den amerikanske uavhengighetskrigen. Inngang til fortet er gratis.

Barnas Museum Saratoga Springs

Et populært museum for hele familien er barnas museum i Saratoga Springs. Museet har spesialisert seg på interaktive aktiviteter og områder for fantasifull lek, for eksempel en kafé og postkontor, en bank og et svært populært brannbil. Det er også Legos, tre blokker og andre typer byggeleker. Museet gir en masse ekstra aktiviteter, mange av dem er gratis. Familier rådes til å sjekke museet nettsiden for dager når opptak er halv pris, vanligvis en gang i måneden. Fra 2011 er opptak $ 6 per person.

Point au Roche og Ausable Chasm

Elizabethtown tilbyr to steder å ta barn. En er Point au Roche state park. Parken har et natursenter, sandstrand og turstier; om vinteren løypene er for trugeturer og skiturer. I varmere vær, er parken en utmerket rasteplass. Det er ingen inngangsbilletten mellom Columbus Day og Memorial Day. Nærliggende Ausable Chasm er et naturlig badeland med en dramatisk juv og interessante fjellformasjoner. Et av høydepunktene på et besøk er en prøvetank opplevelse langs to miles av hvitt vann. Inngang koster i 2011 varierer fra $ 9 til $ 16, avhengig av alder.

Great Escape and Splashwater Kingdom Fun Park

En populær fornøyelsespark ligger i 140 dekar i Queensbury kombinerer en fornøyelsespark med et badeland: Great Escape and Splashwater Kingdom Fun Park. Rides spenner fra det mildt spennende til hårreisende, og det er show å se på. Tegn streife rundt, slik som Batman, som appellerer til yngre barn. Et besøk til en fornøyelsespark blir ofte en kostbar dag ut, men familier kan finne rabattkuponger på nett.

Lake Placid Ice Arenas

Denne imponerende isen ligger i sentrum i Lake Placid. Skøyter er alltid en populær aktivitet, men dette senteret tilbyr fire forskjellige baner og et lite museum med utstillinger fra Lake Placid-OL i 1932 og 1980. Lake Placid is arenaer er der isen fagfolk praksis, inkludert USA hockeylag og figuren skøyter vinnere, så er det mulighet til å se en idrett kjendis.

Related Posts