Morsomme ting for barn å gjøre i Maui

May 11 by admin

Morsomme ting for barn å gjøre i Maui


En familie ferie til Maui tilbyr sand og surfe og kan være den ultimate avslapping ferie. Sammen med morsomme og lærerike aktiviteter som snorkling, vulkaner og hvalsafari, er Maui et flott feriested for barn i alle aldre.

Maui Ocean Center

En omfattende og pedagogisk akvarium, har Maui Ocean Center samlinger av sjødyr som finnes i hele vannet i Hawaii. Senteret har utstillinger på hvaler, tigerhai, rev hai, havskilpadder, tropisk fisk og andre varianter av marint liv. Akvariet har også gåturer, interaktive skjermer og den 100 fot lange tanken på Turtle Lagoon og Discovery Pool som har sjøstjerner og kråkeboller.

snorkling

Snorkling i Maui, under tilsyn av voksne, er en spennende og lærerik aktivitet som lar barna til å utforske den undersjøiske verden. Baby Beach i Lahaiana, som har rolig vann på grunn av den omkringliggende rev, er ideelt for å utforske de tropiske fisk, planter og koraller. Molokini Crater er bra for eldre barn, som kan våge å havs. Området har også en inaktiv vulkan som nå er hjem til en rekke marine skapninger.

strender

Slapper av i solen og sanden er høydepunktet for en Maui ferie, men med barn det kan være en utfordring. Heldigvis, Maui tilbyr en mengde alternativer som Baby Beach med sin rolige og rolige farvann og Launiupoko Beach Park, en flott strand for barn som har en rasteplass. Det er også flere strender som er godt for barn i Maui inkludert: Kaanapali Kapalua, Olowalu, Kamaole, Big Beach og Wailea Beach med sine nærliggende strandpromenaden. Mange strender har rekreasjonsområder hvor barna kan nyte aktiviteter som volleyball, sykling og basketball.

Sugar Cane Train

Et spennende eventyr for en gutt som elsker tog, er Sugar Cane Train en 12-kilometers rundtur som gir en fantastisk utsikt over Hawaiis naboøyene og dens omkringliggende landskapet. Togreisen starter på Kaanapali stasjon og krysser en 325-fots tre bukker. Dirigenten forteller turen, og bemerker interessante punkter og historiske fakta underveis.

Hana Lava Tubes

Den ultimate eventyr for barn som elsker vitenskap og vulkaner kan bli funnet på Hana Lava Tubes. Hulene, som har sterke lys og rekkverk, lar barna utforske vegetasjon, steiner og stalagmitter. Besøkende kan også nyte en piknik i hagen og utforske Røde Ti Botanical Garden Maze.

Related Posts