Morsomme ting for barn å gjøre i Kahului, Maui, Hawaii

September 1 by admin

Morsomme ting for barn å gjøre i Kahului, Maui, Hawaii


Kahului er en av de største miljøene i Maui, Hawaii. Kahului er hovedsakelig kjent som et kommersielt senter for Maui med flere butikker og restauranter rundt Kahului International Airport. Mens Kahului er ikke et populært turistmål for mange besøkende, er det en rekke aktiviteter for å engasjere interesse for barn.

Underholdnings

Hva barnet ikke elsker lek og moro? Barna interessert i å vinne premier, og spille dataspill og andre spill av dyktighet og sjanse vil du finne alt på Fun Factory. Det er to steder i Kahului - en på Maui Mall og den andre på Ka'ahumanu Center. Maui Raceway Park er stedet å være for barn som er interessert i go-cart racing. Ligger i nærheten av Maui Ocean Center, Maui Golf and Sports Park har minigolf, båter og trampoliner. Maui Golf er også tilgjengelig for bursdagsselskaper.

Surf Lessons

Mye av surfing handlingen i Kahului skjer på strendene på North Shore og Central Maui, og barna kan komme inn på handlingen ved å ta leksjoner. Kanaha Kai Maui selger og leier surfeutstyr og tilbyr surfing, vindsurfing og kite surfing leksjoner gjennom handling Sports skole og Maui Sports Unlimited. Surfing leksjoner for barn tilbys hovedsakelig gjennom surfing leirer og klinikker på Maui Sports Unlimited. Denne skolen aksepterer barn i alderen 8 til 13. En annen surfeskole som opererer i området er Nancy Emerson School of Surfing. Barn i alderen 4 til 8 oppfordres til å delta surfing klinikker. Alle instruktører har minst 20 års erfaring, har fullført havet bevissthet sertifisering kurs og er opplært og sertifisert i førstehjelp og HLR.

Fish and Wildlife

Barn elsker dyr. I Kahului finnes det en rekke muligheter for barn å utforske området dyreliv og aquariums.The East Maui Animal Rescue, også kjent som "Boo Boo Zoo", gir et fristed for skadde og forlatte dyr. På dette husdyrpark, kan barna se og samhandle med mange typer dyr, inkludert hester, geiter, hjort og ugler. På Kahana Pond State Wildlife Sanctuary, kan barna nyte visning innfødte fugler og fisk. Denne 143-acre park rundt Kahana Pond har også skitt turstier. Andre barn kan foretrekke en titt på Maui livet i havet på Maui Ocean Center. Utstillinger inkluderer hammerhaier, pufferfish, Morey ål og blekksprut, blant mange andre.

museer

Kahului har ikke et rykte som et viktig kulturelt senter, men det er noen kulturelle destinasjoner som bør engasjere interesse for barn. Maui kunst- og kultursenter arrangerer ekskursjoner for elevene gjennom hele året som del av en kunstfaglig utdanning program drar elever og lærere. Den kunstfaglig utdanning Programmet omfatter spesielle forestillinger og utstillinger rettet mot barn som årlig student kunst show. Noe offbeat, men ikke mindre populær, er den Paper Airplane Museum. Dette museet har mer enn 2000 utstillinger, med alt fra små papir fly og seilfly, til større metallmodeller. Barn som er interessert i Maui historie kan lære mye om de gamle sukkerplantasjene på Alexander og Baldwin Sugar Museum. Utstillinger inkluderer en kopi av en plantasje arbeid leir, sukker mill skjermer og historiske dokumenter og videoer.

Related Posts