Morsomme ting for barn å gjøre i Dayton, Ohio

November 23 by admin

Morsomme ting for barn å gjøre i Dayton, Ohio


Kjent som "Birthplace of Aviation," Dayton var hjembyen til Wilbur og Orville Wright, som forsket på og bygget sine første fly i Ohio byen. Flere attraksjoner feire de berømte brødrene og deres landemerke oppfinnelse, men Dayton har også mange andre trekker for barn og familier, inkludert en science museum med en zoo, barne hager, gårds moro og parker med en overflod av friluftsliv.

Fly, tog og biler

Mange barn liker fly, tog og biler, har og Dayton sin andel av transport-themed attraksjoner. The National Museum of the US Air Force har mer enn 360 fly, romskip og raketter spredt over flere gallerier, som strekker seg fra tidlig fly gjennom presisjon flyet i moderne tid. På Carillon Historical Park, er Wright Brothers '1905 Wright Flyer III, verdens første praktiske flyet en stor attraksjon. Imidlertid er parken også hjem til en 1835 B & O damplokomotiv, tolker kledd i perioden kostymer og 25 bygninger som gir et glimt inn i Dayton pioner fortid. For en skattekiste av biler, har USAs Packard Museum ca 50 biler bygget i begynnelsen av det 20. århundre av Packard Motor Car Company. Bilene er satt i en circa-1917 bygningen som huset en Packard forhandler.

herlig Funn

Den Boonshoft oppdagelsesmuseum er en interaktiv barnemuseum som inneholder en vitenskap og teknologi sentrum, en pioner hytte, planetarium, observatorium og Explorer Crossing, som er full av hands-on pedagogisk skjermer. Museets Discovery Zoo huser mer enn 100 levende dyr og insekter, inkludert en skunk, surikater, pinnsvin og elven oter. Andre attraksjoner inkluderer en pjokk lekeområde, en tre etasjers klatretårn og sklie, en treehouse og tidevannsbassenget. I Barnas Discovery Garden at byen eide Wegerzyn Gardens, kan ungdommer lære å dyrke bakgård grønnsaker, dryss planter med vann hentet fra en gammel håndpumpe og se Ohio naturtyper som skog, prairie og våtmarker. Andre muligheter inkluderer gjennomgang gjennom et kalksteinsgrotte med fossiler og en foss, finne sin vei gjennom en musikalsk labyrint eller gå på en skattejakt.

Down on the Farm

Aullwood Audubon Society & Farm er hjem til en 200-acre naturreservat der barna kan nyte utstillinger på innfødte dyr, spille interaktive spill og løse pedagogiske oppgaver. Familier kan også gå den helligdom er 6 miles av stier gjennom Prairies, skog, dammer og enger. På Aullwood pedagogiske gård og opplevelsessenteret, kan unge turnere en hage for barn med tema pedagogisk skjermer og besøke en circa-1880 låve som er hjem til kyr, utkast hester, sauer, geiter, griser og barn katter. Possum Creek, en by eid park sett på stedet av navnebror gård som ble etablert på 1880-tallet, tiltrekker seg barn med historisk gårdsbygninger, gårdsdyr, Polly Possum lekeområde, naturstier og fiske dammer fylt med bass og steinbit.

En dag i parken

Dayton har et blomstrende byens parker system, og to sentrumsparkene gir det perfekte stedet å pakke en piknik lunsj og tilbringe noen timer med rekreasjon og avslapning med barna. Riversmetro, ligger langs bredden av Great Miami-elven i hjertet av sentrum Dayton, har en interaktiv fontene, et vann lekeområde, refleksjon bassenger og oppfinnere River Walk, der barn kan lære om Dayton tradisjon for innovasjon gjennom en serie av oppfinnelse stasjoner. Andre familievennlige aktiviteter inkluderer sykkel, pedal-båt og kanoutleie. Om vinteren har Rivers en skøytebane og langrennsløyper. Island Metro, ligger i nærheten av stedet der Great Miami-elven og Stillwater River møtes, har fotturer og sykkelstier, et vann lekeområde, lekeplass og elv tilgang for fiske, kano og kajakk.

Related Posts