Morsomme ting for barn å gjøre i Columbus, Indiana

October 24 by admin

Ligger ca 40 miles sør for Indianapolis, Columbus, er Indiana en vakker by å utforske. Nasjonalt anerkjent for sin arkitektoniske historie og design, tiltrekker denne lille sørlige Indiana samfunnet hundrevis av besøkende årlig. Det er mange severdigheter for unge besøkende å oppdage, også.

Kidscommons

Kidscommons er et interaktivt museum som tilbyr barn tre nivåer av hands-on aktiviteter og utforskning. En gigantisk toalett er populær attraksjon på Explora Hus utstillingen, mens en klatrevegg, lys plass play vegg og Hoop-it-up spill utdanne gjester om fitness. Andre viser blant annet Bubbology, Our House, oppvekst Hage, Kids-at-kunst og historiefortelling kiosker. Kidscommons tilbyr spesielle gruppen programmering og fest utleie. Museet er åpent tirsdag til søndag. Det er stengt mandager og velger helligdager.

Kidscommons

309 Washington St.

Columbus, IN 47201

812-378-3046

kidscommons.org

Zaharakos

Zaharakos ligger mindre enn ett kvartal fra Kidscommons, er moro for barn i alle aldre. En favoritt iskrembar og museum, dette Columbus har Indiana landemerke vært en del av Washington Street siden 1900. Zaharakos er åpen syv dager i uken og tilbyr frokost, lunsj og middag. Menyen inneholder bagels, supper, sandwicher, salater, gammeldags brus og et utvalg av iskrem behandler. Sjeldne elementer fra 1800-tallet, inkludert en restaurert 1870 orkestrion og en stor samling av marmor brus fontener er omtalt i museet.

Zaharakos

329 Washington St.

Columbus, IN 47201

812-378-1900

zaharakos.com

Freedom Feltet

Barn kan løpe, skli og klatre på en-og-en-halv acre Freedom Feltet lekeplass. Tilhører Chapman T. Blackwell Park i Columbus, var dette all-inclusive lekeområde spesielt designet for fysisk utfordret og funksjonsfriske barn å leke utendørs sammen. Det er to primære lekeområder, en stor del utviklet for eldre barn og en egen del for småbarn. Den omkringliggende parken omfatter fotballbaner og basketballbaner.

Freedom Feltet

1116 Parkside Drive

Columbus, IN 47201

812-376-2680

columbus.in.gov/parks-index.php

Related Posts