Morsomme ting for barn å gjøre i Albany, New York

December 6 by admin

Morsomme ting for barn å gjøre i Albany, New York


Enhver familie tur er et kompromiss. Barn blir lett lei, og ofte er ikke fornøyd med de samme tingene som foreldrene finne interessant. Heldigvis, Albany, hovedstaden i staten New York, har massevis av aktiviteter for barn og deres foreldre. Fra museer til planetariums, bør du være i stand til å finne noe som interesserer og underholder alle i partiet.

Henry Hudson Planetarium

The Henry Hudson Planetarium er den perfekte aktivitet for barn. De månedlige stjerneshow - holdt på den tredje lørdagen i hver måned - utdanne besøkende om nattehimmelen. Planetariet er også vert sporadiske barneshow, som holdes kl 11:00 og lærer barn i alderen 3-7 om historien og vitenskapen bak astronomi. Sitteplasser for alle viser er $ 3 hver, men du kan også bestille planetariet for Bursdagsfeiring for $ 150.

Henry Hudson Planetarium

25 Quackenbush Square

Albany, NY 12207

518-434-1217

albany.org

Albany Aqua Ducks

Hvis du planlegger å ta en tur til Albany, Ducks Aqua vann busstur er sikker å underholde barn og voksne. Flere turer er tilgjengelig, inkludert innføringen av flere kjente historiske severdighetene i Albany. På land vil du besøke Federal Building, Rådhuset og New York State Museum. Men barna vil være mer interessert når bussen kommer inn i vannet. Du får reise rundt i havnen mens du lærer om byens havne. Turer er $ 28 for voksne og $ 16 for barn opp til 12 år.

Albany Aqua Ducks & Trolleys

PO Box 446

Albany, NY 12201

518-462-3825

albanyaquaducks.com

Barne Museum of Science and Technology

Barnas Museum of Science and Technology ligger i Troy, en kort seks mil kjøretur fra Albany, er sikker på å underholde barn. Museet har utstillinger om vær, optikk og naturlig kraft, alt undervist i en hands-on og lett å forstå måte. Museet tilbyr også spesielle bursdags pakker, og museet restauranten tilbyr snacks og pizza. Generell studiekompetanse er $ 5 og barn under to er innlagt gratis.

Barne Museum of Science and Technology

250 Jordan Road

(I Rensselaer Technology Park)

Troy, NY 12180

518-235-2120

cmost.org

Related Posts