Morsomme steder for barn i Macon, Georgia

April 27 by admin

Macon er hjem til mange steder for barn og familier til å ha det gøy og lære noe samtidig. Nærliggende sitt sentrum og utover er museer, spesielle arrangementer og historiske steder der barn kan få kontakt med historiske hendelser og pedagogiske emner samtidig ha det gøy med sine familier.

museer

Macon er hjem for mer enn et dusin museer, og flere er underholdende for barna. Den Georgia barnemuseum tilbyr flere attraksjoner for barn i alle aldre til å lære om nyheter medier, internasjonale land, lesing, kunst og håndverk og andre emner gjennom hands-on aktiviteter og visuelle skjermer. Den har også spesielle arrangementer og er tilgjengelig for bursdagsselskaper. The Museum of Arts and Sciences har kunst utstillinger, et planetarium, en mini zoo, pedagogiske turer og spesielle aktiviteter for barn.

statlige Attraksjoner

Delstaten Georgia har et par attraksjoner i sentrum av Macon. Den Georgia Sports Hall of Fame presenterer besøkende med noen av landets mest kjente idrettsutøvere i de områdene av baseball, basketball, fotball, OL og selv NASCAR. Bortsett fra å dele historiske fakta om Georgia engasjement i idrett, gjør at museet også gjester til å praktisere sin hoops skudd, scorer en touchdown og selv simulere kjører en racerbil. I Georgia Music Hall of Fame gjestene kan turnere utstillinger, og barn spesielt kan nyte musikk i Kids Utdanning hendelser hver lørdag.

historiske steder

For det meste eldre barn som liker å lære om fortiden og besøke historiske steder, har Macon flere steder å besøke. Like utenfor byen, ærer Ocmulgee National Monument indianere og andre som har bodd i området for de siste 17.000 årene. Barn i alderen 2 år og eldre kan være en del av Junior Ranger Program og delta i workshops i løpet av sommeren. På Antebellum Cannonball House, kan elevene i prekindergarten gjennom 12. klassetrinn deltar i spesielle turer som underviser om geografi, borgerkrigen og arkitektur.

Festivaler

I sommermånedene, blir Macon hjem til utendørs musikk og kunst festivaler, som har en tendens til funksjonen barna aktiviteter som håndverk, musikk og klappe dyreparker. I slutten av mars, den internasjonale Cherry Blossom Festival har internasjonal mat og håndverk, musikk og spesielle arrangementer for alle aldre. I løpet av sommeren, Georgia State Fair tilbyr karneval rides og mat, og Bragg Jam bringer området musikk og kunst til sentrum Macon, samt spesielle arrangementer for barn som en trylleshow og forestillinger av spesielle musikalske og bevegelsesgrupper.

Related Posts