Morsomme steder å ta barna til i Glen Burnie, MD

April 21 by admin

Morsomme steder å ta barna til i Glen Burnie, MD


Ligger ca 20 minutter sør for Baltimore, mot Washington, DC, er fellesskapet av Glen Burnie, Maryland. Tracing sine røtter til Curtis Creek Mining Company, ble samfunnet offisielt anerkjent av staten Maryland i 1888. I 1930 ble byen vedtok sin nåværende navn. Fra kjøpesentre til naturstier, tilbyr kommunen aktiviteter for familier og barn, inkludert sport, shopping og underholdning.

Idrett og fritidssysler

En av de trailheads i Baltimore og Annapolis Trail (aacounty.org) ligger på Dorsey Road i Glen Burnie, i nærheten av Baltimore Light Rail er Cromwell Station. Den 15,5-mil sti følger ruten til den tidligere Baltimore og Annapolis jernbanen. Familier med barn kan sykle eller vandre langs stien, som omfatter toaletter, rasteplasser og vannfontener hele ruten. The North Arundel Aquatic Center (aacounty.org) har en åtte-lane, 25-yard konkurransebasseng og et badeland med tre 20-verftet lap baner. Det er også stedet for et innendørs badeland med en 134-fots vannsklie, førskolen vannsklie og vortex område. En innrømmelse gebyr belastes å få tilgang til sentrum, og barn under 12 år må være i følge med en voksen.

Plane Spotting

Vest for sentrum Glen Burnie er Baltimore-Washington International Airport (bwiairport.com). Flyplassen er oppkalt etter Thurgood Marshall, den første afroamerikanske å tjene på USAs høyesterett, og en utstilling som skildrer livet hans ligger på flyplassen. Barn som er interessert i luftfart og ser flyene vil nyte BWI Observation Gallery, som ligger mellom haller B og C på flyplassens øverste nivå. Galleriet inkludert utstillinger på luftfart og vinduer for å vise airfield og ca 757 avganger og landinger hver dag.

Underholdning og Shopping

Marley Station Mall (simon.com) tilbyr varehus som Sears, Macys og JCPenny, og er også hjemmet til Barnas Place og Kid Footlocker. Drop og butikktjenester for foreldre er tilgjengelig på Marley Bounce Partiet, som har månen spretter og et lekeområde. For ungdommer som er interessert i spill, EB Games tilbyr kundene muligheter til å teste nye programvaretitler og få gaming veiledning og meninger. Kjøpesenteret er også hjem til byens eneste kino, UA Marley Station sted 8. Bowl-Amerika (bowl-america.com) i byen har 48 baner, og tilbyr "kosmisk bowling", der kundene kan oppleve bowling omgitt av mørket , lasere og musikk.

Festivaler og arrangementer

Big Glen Burnie Carnival (gbia.org/carnival) avholdt årlig siden 1908, og tilbyr familier morsomme spill og rir hver sommer. Arrangementet vesener på den siste fredagen i juli og fortsetter i åtte netter. Besøkende kan streife hagen og nyte ulike ferdighets og sjansespill, samt et utvalg av matvarer, inkludert hamburgere, spesialitet smørbrød, iskrem og pizza. Arrangørene av karnevalet, Glen Burnie Improvement Association arrangerer også en 1-mile moro for hele familien gå i oktober hvert år, sammen med en maraton og byens Memorial Day Parade.

Related Posts