Morsomme steder å ta barna på ferie

March 22 by admin

Morsomme steder å ta barna på ferie


Hvert år, familier over hele USA pakke sammen barna og dra ut på en familie ferie. Familie ferier kan finne sted langt borte fra hjemmet, eller bare nedover gaten. Foreldre får vanligvis det siste ord når du velger en familie ferie destinasjon, men bør velge steder som appellerer til hvert familiemedlem alder og interesser for å sikre en hyggelig ferie for alle. USA er full av familievennlige og morsomme steder å ta med barna, der foreldre kan ha en god tid, også.

Walt Disney World

Kjent over hele verden som en familie-rettet temapark, Walt Disney World Resort i Orlando, Florida, består av fire temaparker, to vannparker, dusinvis av hoteller og feriesteder og mange restauranter. Gjennom hele komplekset, kan du finne masse valg av overnattingssteder for å passe ethvert budsjett, fra campingplasser til prisgunstige hoteller til deluxe skianlegg. Barna vil elske at nesten alle deler av komplekset leveres komplett med Disney-tema, fra hoteller til restauranter til parkene. I alle parkene og i mange av restaurantene, kan barna møte deres favoritt Disney-figurer, inkludert Mikke Mus, Ole Brumm og alle Disney prinsesser.

Pigeon Forge

Pigeon Forge ligger i østlige Tennessee, og tilbyr noe for barn i alle aldre. De typer attraksjoner og aktiviteter i Pigeon Forge varierer mye og er Dollywood fornøyelsespark, Titanic-museet, live scene og musikk show, minigolf, gocart, innendørs fallskjermhopping og laser tag. Pigeon Forge ligger i Smoky Mountains, slik at familier kan også nyte utendørs aktiviteter som fotturer, rafting og fjellklatring. Rikelig med overnatting og restaurant valg over Pigeon Forge tillate familier å skape en ferie som passer deres budsjetter.

Caribbean Cruise

Reiser utenfor landet kan være stressende og dyrt, spesielt med barn. En cruiseferie kan ta mye av stresset ut av reiser. Mange av de store cruise linjer som Carnival, Royal Caribbean, Disney og Norsk imøtekomme til familier som reiser med barn i alle aldre, fra babyer til høy schoolers, ifølge familien reise nettsted Vi kom akkurat tilbake, og spesielle tilbud noen ganger lar barna til å reise gratis eller til rabatterte priser, avhengig av alder. Skal du på en Caribbean cruise betyr at familier kan besøke flere karibiske øyer og byer i en tur uten å styre med flere hotellrom. Cruise er også praktisk for familier fordi alle måltider, aktiviteter ombord og andre fasiliteter er inkludert i den totale prisen. Om bord på skipet, barnas aktiviteter spenner fra svømming til danser til videospill turneringer. Ved hver port, kan barna nyte et utvalg av utfluktene som å svømme med delfiner, ridning og zip linje turer.

Related Posts