Morsomme steder å ta barna i Pennsylvania

April 29 by admin

Morsomme steder å ta barna i Pennsylvania


Det er så mange opplevelser som venter i Pennsylvania som å finne akkurat den turen er en utfordring valg. Dette viltvoksende tilstand er full av storslått natur, historie, kunst, vitenskap og ulike kulturer. Fra kysten av eriesjøen til Allegheny-fjellene, fra Pennsylvania Dutch Country til historiske Philadelphia, plukke noen del av landets 33. største statlige og starte planleggingen.

Hershey Park

Thrills og sjokolade er de viktigste attraksjonene i Pennsylvanias sweet spot. Hershey Park, som fikk sin start som en ansatt bare for fritidspark i 1907, har vokst til å omfatte ca 60 ritt. Hersheys Chocolate World besøkssenteret ved siden av parken, og tilbyr aa simulert tur i sjokolade gjør på Omnivore dark ride, en sjokolade smaker gruppe og butikker Hawking Hershey produkter og suvenirer. Den nærliggende Hershey fabrikken er ikke lenger åpen for offentlig turer, men opptak inkluderer billetter til den tilstøtende Zoo America.

Hershey Park
100 W. Hersheypark Dr.
Hershey, Pennsylvania 17033
800-242-4236
hersheypark.com

Carnegie Museaum of Natural History og Carnegie Musem of Art

En enkelt billettprisen for Pittsburgh Carnegie Museum of Natural History og Carnegie Museum of Art (ligger i en bygning) er en uslåelig deal for verdensklasse moro. Barn elsker den massive dinosaurer utstilt på Museum of Natural History, inkludert rådvill-sammen bein av en fem-tonns T-Rex. Kunsten museets Hall of Architecture har reproduksjoner av romersk, gresk og bygninger fra middelalderen. Sin permanente samling inneholder mer enn 35.000 verk som representerer hvert medium. To andre Carnegie Museums - The Andy Warhol Museum og Carnegie Science Center - er plassert i ulike steder.

Carnegie Museum of Natural History
Carnegie Museum of Art
4400 Forbes Ave.
Pittsburgh, Pennsylvania 15213
412-622-3131
carnegiemuseums.org

Independence National Historic Park

The Liberty Bell og Independence Hall tilbyr et glimt inn i historien i Philadelphia. Den berømte 2000-pund bell er utstilt i glassvegger Liberty Bell Center. Det er lett å se fra gaten, men gå inn i sentrum for et fullstendig bilde av den sprukne ikonet, det er historie og indre arbeid. Liberty Bell Center har også hands-on utstillinger for barn, filmer og en x-ray titt på innsiden av klokken. Independence Hall, tvers over gaten, er hjemmet til ideer. George Washington, John Adams og Benjamin Franklin tilbrakte grenseløs timer snakker filosofi og tegning blåkopi av amerikanske idealer der. Entre for både attraksjoner er gratis. Ulempe park kart og gratis billetter til Independence Hall på Independence Visitor Center.

Independence Visitor Center
1 N. Independence Mall W.
Philadelphia, Pennsylvania 19106
215-925-6101
indepencdencevisitorcenter.com

Related Posts