Morsomme steder å ta barna i New Jersey

November 21 by admin

Morsomme steder å ta barna i New Jersey


f du leter etter noen barnesentrert destinasjoner i New Jersey, trenger du ikke å se veldig langt. Staten tilbyr et mangfold av underholdning, natur, pedagogiske og kulturelle aktiviteter for deg og dine små å nyte.

Clementine Park

New Jersey har en rekke fornøyelsesparker og badeland. Clementine Park tilbyr spennende rides, familieturer og et badeland. De er stengt i vintermånedene, men i løpet av våren og sommeren kan barna nyte attraksjoner som Ring of Fire, Hellcat og hav drage spennende ritt. For yngre barn, har de en karusell, barnas tog, pariserhjul, pedalbåter, en sprettende slott, playport labyrint og andre ritt. Vannparken har lazy river, vertikal slide, himmel elvestryk og en barne "forliset bay" vann lekeplass. Parken arrangerer grupper og partier også.

Clementon Park and Splash World
144 Berlin Road
Clementon, NJ 08021
856-783-0263
clementonpark.com

Camden barnas hage

Denne hagen bare for små ligger i Camden og drives av Camden City Garden Club. Hagen gir et sted for barna å oppdage naturen i en fargerik verden. Hagen er 4 dekar og omfatter en sommerfugl hus, et tropisk utstilling og Ben Franklin hemmelige verksted. Det tilbyr også en Dinosaur hage labyrint, trehytte, piknik hage, eventyrbok hage, trenings hage og bylandskap hage. Hvis du leter etter ritt, sjekk ut hagens karusellen, Spring Butterfly Ride og tog. De er bare åpen fredag ​​til søndag, eller på torsdag med en reservasjon. Besøks er også rimelig. Entre er bare $ 6 for voksne og $ 5 for barn i alderen 3-11.

Camden barnas hage
3 Riverside Drive
Camden, NJ 08103
856-365-8733
camdenchildrensgarden.org

Liberty Science Center

For moro med et pedagogisk formål, kan du besøke Liberty Science Center i Jersey City. Senteret har en IMAX kuppel teater som viser spesielle filmer som "One World, One Sky. Big Bird eventyr" Senteret har workshops spesielt designet for homeschoolers, vert Bursdagsfeiring og sesongmessige hendelser som Halloween Spooktacular og design skattejakter for ulike aldersgrupper. Foreldre Magazine kåret til sentrum en "Top 10 Science Center."

Liberty Science Center
Liberty State Park
222 Jersey City Boulevard
Jersey City, NJ 07305
201-200-1000
lsc.org

Related Posts