Morsomme steder å ta barna i Florida

May 12 by admin

Det er mye mer til Florida for familieunderholdning enn Disney World; ta med barna på en reise fylt med dyr, vannsklier og spill. Florida er full av turistdestinasjoner, og de som faller i et barns underholdning og fantasi kan gjøre familieferier herlig for små. Med mildt vær året rundt, spille utendørs i Florida solskinn med delfiner eller utforske vitenskap og teknologi innendørs på en regnfull dag med barn.

Daytona Lagoon

En året badeland, er Daytona Lagoon ligger rett på Daytona Beach, og tilbyr innendørs og utendørs vannaktiviteter for barn i alle aldre. Raske og langsomme vann ritt la foreldre og barn nyte svømming og flytende i vannet. En slik tur som heter Blackbeard Revenge skyter personer ned en 62 fot svingete rør i mørket. En annen tur, Pelican Drift, kan folk slappe av i rør som de flyter sammen i en kunstig elv.

Når du ønsker å tørke av for en stund, spille minigolf og laser tag, eller klatre en fjellvegg. Parken passerer operere på en pay-as-you-go system, hvor adgang til parken er gratis og du betaler bare for rides og attraksjoner du bruker.

Stor Explorations barnemuseum

Besøk St. Petersburg, Florida og har barn utforske de ulike utstillinger på Great Explorations barnemuseum. Museet ligger ved siden av de historiske Sunken Gardens på 4th street, tilbyr en mulighet for barn til å bli aktive og lære de grunnleggende prinsippene bak slike ting kjøp og salg, lydbølger, og bygging og brannmann jobber.

Denne non-profit museum søker å stimulere til læring for barna hele 18.000 kvadratfot med regelmessige og touring utstillinger. De er åpen hver dag og innrømme barn 2 og under gratis. Gruppe priser gjøre museet en rimelig aktiv og kreativ sted for bursdagsselskaper.

Lion Country Safari

Gå på en afrikansk safari i komforten av din egen bil på Lion Country Safari i West Palm Beach, Florida. Denne parken ligger ca 20 miles fra sentrum av West Palm Beach. Delt inn i ulike syltetøy, fornøyelsesparken gir gjestene å kjøre gjennom re-laget habitater som Serengeti Plains, de Las Pampas gresslettene og Gir Forest. Dette drive-through safari har vært i drift siden 1967, og gir også gåturer med forskjellige tropiske fugler, små pattedyr og krypdyr for visningsopplevelse.

Animal presentasjoner, utstilling taler og personlige turer gir egendefinerte alternativer for en familie eller en gruppe av barn til å besøke. En gavebutikk, restaurant og kiosk på stedet la turister tilfredsstille deres sulten og komme unna med en minneverdig smykke eller to. Parken er åpen hver dag, og tilbyr rabatt og gruppepriser for pensjonister og småbarn.

Miami Seaquarium

Gjør et sjøpattedyr kompis i Sør-Florida på Miami Seaquarium. Ligger på 38 dekar, er Miami Seaquarium et tilfluktssted for noen av de mest endearing skapninger fra dypet, inkludert delfiner, sjøløver og sjøkuer. Det er også hjemmet til krokodiller, alligatorer, hjort, fisk av alle slag og tropiske fugler. Regelmessig show med spekkhoggere, delfiner og sjøløver la barna undre seg på kreativitet og akrobatikk av disse veslevoksen dyr. Foreldre og barn likt kan også nyte en sjanse til å svømme med en bottlenose delfin og ta noen bilder.

Med flere programmer for barn, inkludert sommerleire, slumre parter og felt presentasjoner, parken tilbyr en rekke måter for familier og grupper for å lære om vann dyr i detalj. Roving mat handlekurver, snackbarer og kafeer hjelpe drivstoff undersøkelser og svømme ekspedisjoner. Gruppe sats rabatter og senior statsborger rabatter er tilgjengelig.

Related Posts