Morsomme steder å ta barna i Chicago

January 11 by admin

Morsomme steder å ta barna i Chicago


Chicago kan være hjertet av blues med et natteliv som går til daggry, men det er ikke alt om de voksne i Windy City. Chicago er fullpakket med gutt aktiviteter, fra strendene ved Lake Michigan til toppen av verdens nest høyeste bygning. Ta en tur ved vannet, ta en Bulls, bjørn, Cubs eller White Sox spillet, beundre de Suessical sjødyr på utstillingen i Shedd Aquarium, eller bare nyte utsikten fra Sears Tower Skydeck. Barna kan tilbringe en uke i Chicago og fremdeles forlate byen med en lang liste over kule steder de aldri hatt tid til å se.

John G. Shedd-akvariet

Delfiner og pingviner og hvithval, oh my. Få tapt i vannet i verden til Shedd Aquarium og komme ansikt til ansikt med de skapningene som lever under overflaten. Chicagos mest populære attraksjonen inneholder mer enn fem millioner liter vann i sine utstillinger, noe som gjør den til en av verdens største innendørs akvarier. Sine fem faste utstillinger huse mer enn 1500 arter av marine pattedyr, fisk, fugler, slanger og amfibier. Den glassvegger Oceanarium har fantastisk utsikt over Lake Michigan bare ut vinduene, og skaper en illusjon av ubrutt vann. Fantasea, star akvarier hvite-sided delfiner og hvithval, er en favoritt for hele familien.

John G. Shedd-akvariet
1200 S. Lake Shore Dr.
Chicago, IL 60605
312-939-2438
sheddaquarium.org

Six Flags Great America og Hurricane Harbor

Tretten rollercoasters, 75 ritt og den gigantiske Hurricane Harbor badeland holde spenningen kommer og kommer på Six Flags Great America. Tre deler av parken rettet til barn - Camp Cartoon, Bugs Bunnies nasjonalpark og Wiggle verdensarv - har ritt som den berømte dobbeldekker Columbia Carousel. Tillegg til Six Flag i 2010 inkluderer en Glow in the Park parade og Little Dipper kiddie coaster. Billetter inkluderer opptak til Great America 13-acre badeland, Hurricane Harbor.

Six Flags Great America og Hurrican Harbor
1 Greaet America Parkway
542 N II Route 21
847-249-4636
www.sixflags.com/greatAmerica/index.aspx

Sears Tower Skydeck

Det er ikke teknisk kalt Sears Tower lenger, og det er ikke lenger verdens høyeste bygning, men utsikten fra 103rd gulvet himmelen dekk er fortsatt imponerende. På en klar dag kan du se 50 miles i Michigan, Indiana, Illinois og Wisconsin. Det er også en kid-sentriske utstillingen, kne høye Chicago, med øyehøyde skjermer for de små pakket rundt innsiden av dekket. Bygningens høy hastighet heis gjør 103-gulvet tur i litt over et minutt. Linjer for en tur til toppen kan være lang, men det er ikke noe bedre sted å starte sightseeing i Chicago.
Sears Tower Skydeck
233 S. Wacker Dr.
Chicago, IL
312-875-9696
www.the-skydeck.com

Related Posts